1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Tapes
  4. Afstandhouders voor membraanschakelaars

3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7995MP

  • 3M ID 7100040301
  • UPC 05900422062189

Enkelzijdige spacer voor membraanschakelaars van 132 µm met 200MP-lijm. Transparante polyesterdrager van 75 µm. Platte liner van kraftpapier nr. 94 met polyestercoating.

De doorzichtige polyesterdrager zorgt voor heldere overlays en keypads, waardoor er geen volledige coating nodig is. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor stansen met bandstaalmessen en slitten. Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Enkelzijdige spacer voor membraanschakelaars van 132 µm met 200MP-lijm. Transparante polyesterdrager van 75 µm. Platte liner van kraftpapier nr. 94 met polyestercoating
  • De doorzichtige polyesterdrager zorgt voor heldere overlays en keypads, waardoor er geen volledige coating nodig is. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor stansen met bandstaalmessen en slitten. Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen
  • Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen zonder geknoei

3M™ Membraanschakelaar Spacer Single Coated 7995MP is een 50 μm 200 MP hoogwaardige acrylkleefstof aan één zijde van een 75 μm witte polyester filmdrager op een 175 μm # 94 poly-gecoate kraftpapier liner.

Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van dome sheets en het printen van elektronica. Met dezelfde eigenschappen als 3M™ Spacer voor membraanschakelaars met enkele coating 7993MP, maar met een dikkere witte polyesterdrager.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen