1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Afstandhouders voor membraanschakelaars
 5. 3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7993MP, Transparant, 610 mm x 914 mm, 0.08 mm

3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7993MP, Transparant, 610 mm x 914 mm, 0.08 mm

 • 3M ID 7100040455
 • UPC 05900422062172

Enkelzijdige spacer voor membraanschakelaars van 75 µm met 200MP-lijm. Transparante polyesterdrager van 25 µm. Platte liner van kraftpapier nr. 94 met polyestercoating.

De doorzichtige polyesterdrager zorgt voor heldere overlays en keypads, waardoor er geen volledige coating nodig is. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor stansen met bandstaalmessen en slitten. Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Enkelzijdige spacer voor membraanschakelaars van 75 µm met 200MP-lijm. Transparante polyesterdrager van 25 µm. Platte liner van kraftpapier nr. 94 met polyestercoating
 • De doorzichtige polyesterdrager zorgt voor heldere overlays en keypads, waardoor er geen volledige coating nodig is. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor stansen met bandstaalmessen en slitten. Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers
 • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen
 • Gebruik voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers
 • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen zonder geknoei

3M™ Enkelzijdige spacer voor membraanschakelaars 7993MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 58 µm op één zijde van een witte polyesterdrager van 25 µm en een liner van kraftpapier nr. 94 van 175 µm met polyestercoating.

Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van dome sheets en het printen van elektronica. Met dezelfde eigenschappen als 3M™ Spacer voor membraanschakelaars met enkele coating 7993MP, maar met een dikkere witte polyesterdrager.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen