1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Plak-, monteer- en transfertapes
 5. Zelfklevende transfertapes
 6. 3M™ Transfer Tape 468MP, Transparant, 1540 mm breed, Variabele Specificaties, 0.13 mm

3M™ Transfer Tape 468MP, Transparant, 1540 mm breed, Variabele Specificaties, 0.13 mm

 • 3M ID 7100104804

Transfertape met 132 µm acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid.

Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken.

Uitstekende hechting op metaal en kunststoffen met een hoge oppervlakte-energie, uitmuntende afschuifsterkte tegen wegslippen en omkrullen, en kort herpositioneerbaar voor nauwkeurige plaatsing.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 3MB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Transfertape met 132 µm acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid
 • Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken
 • Uitstekende hechting op metaal en kunststoffen met een hoge oppervlakte-energie, uitmuntende afschuifsterkte tegen wegslippen en omkrullen, en kort herpositioneerbaar voor nauwkeurige plaatsing
 • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen
 • Dikkere variant van 467MP
 • Gemakkelijk aan te brengen

Ga voor uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid met onze gebruiksvriendelijke 3M™ Transfertape 468MP. Deze acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating is bij uitstek geschikt voor stansen.

Eenvoudig stansen met 3M™ Transfertape 468MP met acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Onze tape is eenvoudig aan te brengen en heeft een uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid. Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en het bevestigen van naambordjes, en kan gemakkelijk gestanst en verwerkt worden. Dankzij de uitstekende bestendigheid in ruige omgevingen is deze tape onmisbaar voor hechten, verbinden en lamineren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen