3M™ Transfer Tape 467MPF

  • 3M ID 7100104794

Transfertape van 58 µm met acrylaatlijm op een doorzichtige liner van polyester (PET). Uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid.

Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken.

Uitstekende hechting op metaal en kunststoffen met een hoge oppervlakte-energie, uitmuntende afschuifsterkte tegen wegslippen en omkrullen, en kort herpositioneerbaar voor nauwkeurige plaatsing.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 3MB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Transfertape van 58 µm met acrylaatlijm op een doorzichtige liner van polyester (PET). Uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid
  • Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken
  • Uitstekende hechting op metaal en kunststoffen met een hoge oppervlakte-energie, uitmuntende afschuifsterkte tegen wegslippen en omkrullen, en kort herpositioneerbaar voor nauwkeurige plaatsing
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen
  • Stevige liner vermindert breuken tijdens stansen en afgifte
  • Gemakkelijk aan te brengen

3M™ Transfertape 467MPF bestaat uit een laag hoge performance acrylaatlijm 200MP op een doorzichtige liner van polyester (PET) van 58 µm.

3M™ Hoge performance Acrylaatlijm 200MP is een populaire keuze en de branchestandaard voor het aanbrengen van grafische elementen en algemene industriële toepassingen. Deze lijm is kort herpositioneerbaar voor nauwkeurige plaatsing bij het hechten aan kunststoffen. Ook na blootstelling aan vocht, hitte en kou blijft deze lijm goed presteren. Kortstondig hittebestendig tot 200 °C, uitstekend bestand tegen oplosmiddelen, uitstekende afschuifsterkte tegen wegslippen en omkrullen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen