1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Lijm, afdichtmiddel en plamuur
 4. Structurele lijmen
 5. Secondelijmen
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Snellijm SF20, Transparant, 20 g

3M™ Scotch-Weld™ Snellijm SF20, Transparant, 20 g

 • 3M ID 7100034279

Supersnelle uitharding helpt uw projecten op gang en de productiviteit hoog te houden

Flexibel flesje waarmee u een nauwkeurige druppel of een gelijkmatige lijmril kunt afgeven

Hecht aan uiteenlopende ondergronden: leer, kurk, kunststof en rubber

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Supersnelle uitharding helpt uw projecten op gang en de productiviteit hoog te houden
 • Flexibel flesje waarmee u een nauwkeurige druppel of een gelijkmatige lijmril kunt afgeven
 • Hecht aan uiteenlopende ondergronden: leer, kurk, kunststof en rubber
 • Voldoet aan CID A-A-3097, type II, klasse 1
 • De lage viscositeit helpt een dunne hechtlaag te maken voor snel, effectief uitharden

3M™ Scotch-Weld™ Supersnelle secondelijm SF20 is een supersnel uithardende secondelijm met zeer lage viscositeit. Dit product voldoet aan CID A-A-3097, type II, klasse 1. De lage viscositeit helpt een dunne hechtlaag tot stand te brengen voor snel en effectief uitharden op uiteenlopende ondergronden waaronder leer, kurk, kunststof en rubber.

3M™ Scotch-Weld™ Supersnelle secondelijm SF20 is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te bieden op moeilijk te hechten kunststoffen en rubbersoorten, zure en/of vervuilde oppervlakken zoals: hout, leer, karton en vettige oppervlakken. Zoals de naam al aangeeft, kan de lijm ook worden gebruikt in productietoepassingen met hoge snelheid. Aanbevolen toepassingen Leer Kurk Karton Vettige oppervlakken Kunststof Rubber Wat zijn secondelijmen? Secondelijmen zijn op cyanoacrylaat gebaseerde formules in de vorm van sterke, snel werkende lijmen die worden gebruikt in industriële en huishoudelijke toepassingen. Over het algemeen zijn het acrylharsen die snel polymeriseren onder invloed van water (met name hydroxide-ionen) en lange, sterke ketens vormen, waardoor de gehechte oppervlakken worden verbonden. Cyanoacrylaatlijmen zijn gevoelig voor vocht en een overmatige blootstelling aan vocht kan de houdbaarheidsperiode verminderen. Omdat de lijm uithardt onder invloed van vocht, wordt bij blootstelling aan normale vochtigheidsniveaus in de lucht binnen seconden een dunne laag gevormd. Dit proces vertraagt het reactieve proces aanzienlijk. Daarom moet de cyanoacrylaat dun worden aangebracht om te verzekeren dat de reactie snel verloopt en dat binnen een redelijke tijd een sterke hechting ontstaat. Secondelijmen van 3M kunnen direct uit het flesje worden aangebracht en bereiken snel de verwerkingssterkte bij kamertemperatuur. Met slechts één kleine druppel per vierkante centimeter kunt u vele kunststoffen, rubber, metaal en meer hechten met een trekkracht tot 5000 psi.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen