3M™ Schuurband 384F

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Consistente en betrouwbare prestaties op alle ondergronden

Waterbestendige rug is goed geschikt voor zowel natte als droge toepassingen

De linnen X-gewicht rug is geschikt voor intensief schuren en slijpen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 424KB)

Details

Hoogtepunten
 • Consistente en betrouwbare prestaties op alle ondergronden
 • Waterbestendige rug is goed geschikt voor zowel natte als droge toepassingen
 • De linnen X-gewicht rug is geschikt voor intensief schuren en slijpen
 • Bestand tegen hoge temperaturen en druk
 • Geschikt voor backstand- of draaibankbandschuurmachines en voor schuurbanken, draagbaar bandslijpen, en slijpen en finishen met brede bandschuurmachines
 • Verkrijgbaar in meerdere korrelgrootten van 36+ tot 220+ en P320 - P400

De 3M™ Linnen schuurband 384F is een schuurband voor algemene toepassingen op basis van premium aluminiumoxide en met een extra duurzame rug. Onze banden bevatten snelslijpkorrels die met kunsthars zijn verlijmd op een duurzame polyester X-gewicht rug. Aanbevolen voor gebruik op metalen en houten ondergronden.

Gebruik de 3M™ Linnen schuurband 384F voor de continue en langdurige snijwerkprestaties die worden vereist bij intensieve schuurwerkzaamheden. Onze schuurbanden zijn consistent en betrouwbaar. Snelslijpkorrels van aluminiumoxide die met kunsthars zijn verlijmd op een duurzame polyester X-gewicht rug; de sterke hechting is bestand tegen hoge temperaturen en druk. De schuurbanden kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen op metalen en houten ondergronden. De gesloten constructie biedt een consistente, fijne finish op metalen en is geschikt voor een consistent korrelpatroon. De waterbestendige rug is geschikt voor zowel natte als droge toepassingen. Aluminiumoxide wordt vaak gebruikt door industriële professionals wegens de snelle snede, slijtvastheid en de lange levensduur. Te gebruiken voor tal van materialen in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Het meestgebruikte industriële schuurmiddel voor algemene toepassingen. 3M biedt een aantal verschillende bandschuurmiddelen voor allerlei toepassingen op zowel metaal als hout. Schuurbanden zijn verkrijgbaar in een groot aantal breedte- en lengtematen en kunnen worden gebruikt op allerlei verschillende schuurgereedschappen. 3M biedt een brede selectie banden, geschikt voor de meeste industriële schuurbandmachines. Bredere banden worden gebruikt met breedbandmachines voor het op maat maken of finishing van houten panelen, om grove snijranden van metalen platen glad te maken of om roestvrijstalen platen te voorzien van een korrelpatroon. Banden met een gemiddelde breedte passen op bandschuurmachines voor het schuren van vlakke en smalle oppervlakken zoals randen van panelen; smalle banden worden gebruikt met draagbare bandschuurmachines voor het schuren of blenden van houten componenten zoals kastdeuren.

Voorgestelde toepassingen
 • Te gebruiken voor het afbramen van metalen, algemene metaalbewerkingen en enkele houtbewerkingstoepassingen

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.