1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Tapes voor lassen en plakken
 5. 3M™ Dubbelzijdige Polyester Tape 9731

3M™ Dubbelzijdige Polyester Tape 9731

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

350-lijm biedt uitstekende oplosmiddelbestendigheid en hechting op materialen met een lage oppervlakte-energie. Dankzij deze drukgevoelige oplossing kan siliconelijm kunststoffen en siliconen met een lage oppervlakte-energie hechten zonder gebruik van een primer.

Silicone heeft een grote houdkracht op verschillende ondergronden van silicone. Acrylaat kan verschillende oppervlakken hechten, waaronder kunststoffen met een lage oppervlakte-energie, poedercoatings en vettig materiaal.

Zeer goede hechting op allerlei materiaal.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 96KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • 350-lijm biedt uitstekende oplosmiddelbestendigheid en hechting op materialen met een lage oppervlakte-energie. Dankzij deze drukgevoelige oplossing kan siliconelijm kunststoffen en siliconen met een lage oppervlakte-energie hechten zonder gebruik van een primer
 • Silicone heeft een grote houdkracht op verschillende ondergronden van silicone. Acrylaat kan verschillende oppervlakken hechten, waaronder kunststoffen met een lage oppervlakte-energie, poedercoatings en vettig materiaal
 • Zeer goede hechting op allerlei materiaal
 • De liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating voldoet aan de 3M prestatienormen en biedt vochtstabiliteit en kostenbesparende afbraameigenschappen bij het stansen. De liner is voorzien van een krachtige polyesterlaag die scheuren tijdens het stansen en doseren voorkomt
 • Maakt de verbinding van siliconensubstraten met andere hoog- of laagenergetische materialen mogelijk

3M™ Dubbelzijdige tape 9731 is voorzien van een hoogwaardige drager van 140 µm, met aan de binnenzijde een siliconecoating en aan de buitenzijde een coating van acrylaatlijm. Dubbele liner met een polyesterlaag van 100 µm en kraftpapier met polyestercoating van 132 µm. Hoge hittebestendigheid en gemiddelde bestendigheid tegen oplosmiddelen, voor ondergronden met hoge of lage oppervlakte-energie.

Deze verschillende dubbelzijdige tapes zijn voorzien van 3M™ Siliconelijm en 3M™ Krachtige acrylaatlijm 350. Goede bestendigheid tegen hitte en oplosmiddelen, goede, snelle initiële hechting die sterker wordt na verloop van tijd, goede afschuifsterkte.

Voorgestelde toepassingen
 • Acrylzijde met zeer hoge kleefkracht op de meeste materialen, inclusief energiezuinige substraten
 • Siliconenzijde met goede hechting op bijv. siliconenrubber en gesiliconiseerd papier

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen