3M™ Transfer Tape met Dubbele Liner 8153LE

  • 3M ID 7100089375
  • UPC 50021200372358

Transfertape 300LSE van 90 µm met dubbele liner Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)

Variant van 3M™ Transfertape 9453LE met dubbele liner

Hecht goed op licht vettige metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, en is daarmee geschikt om ongelijksoortige ondergronden te hechten. Goede bestendigheid tegen industriële en huishoudelijke chemicaliën, vocht en luchtvochtigheid

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Transfertape 300LSE van 90 µm met dubbele liner Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)
  • Variant van 3M™ Transfertape 9453LE met dubbele liner
  • Hecht goed op licht vettige metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, en is daarmee geschikt om ongelijksoortige ondergronden te hechten. Goede bestendigheid tegen industriële en huishoudelijke chemicaliën, vocht en luchtvochtigheid
  • Voldoet aan een breed scala aan normen voor fabrieken en de auto-industrie
  • Hecht kunststoffen met zowel een hoge als lage oppervlakte-energie, verf met poedercoating en licht vettige metalen
  • Geschikt voor elektronische apparaten

Gebruik 3M™ Transfertape met dubbele liner 8153LE voor het hechten van kunststoffen met zowel een hoge als lage oppervlakte-energie, verf met poedercoating en licht vettige metalen. Onze transfertape met dubbele liner is ideaal voor gebruik op elektronische apparaten. Hij heeft een uitstekende afschuifkracht.

Voor toepassingen die hoogwaardige prestaties en een gemiddeld profiel vereisen, gebruikt u onze veelzijdige Transfertape met dubbele liner 8153LE. Deze toonaangevende tape van 90 µm hecht kunststoffen in verschillende toepassingen in allerlei industrieën. Hij biedt goede bestendigheid tegen luchtvochtigheid, vocht en chemische stoffen, en levert bovendien krachtige prestaties bij een groot temperatuurbereik. De tape heeft een zeer hoge initiële hechting en de hechtsterkte neemt toe na verloop van tijd en bij een hogere temperatuur. Deze tape is voorzien van twee liners. De eerste liner bestaat uit bedrukt 58lb-kraftpapier met polyestercoating. De tweede liner bestaat uit 83lb-kraftpapier met polyestercoating. Daardoor is deze tape ideaal voor allerlei stanstoepassingen, omzetting en aftermarket installatieprocessen. De tape is onderdeel van de productreeks Krachtige Acrylaatlijm 300LSE en wordt vervaardigd in een oplosmiddelvrij productieproces. Hij voldoet aan de UL 969-norm (referentiebestand PGGU2.MH26206).

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen