1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Overlaminaat Labelmateriaal

3M™ Overlaminaat Labelmateriaal

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Goede temperatuurbestendigheid van -55 tot 300°C

Ideaal over gemetalliseerde en donker gekleurde facestocks

Acryllijm dat bestand is tegen vergeling, zelfs na langdurige UV-blootstelling

Bekijk meer details

Selecteer productopties

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Goede temperatuurbestendigheid van -55 tot 300°C
 • Ideaal over gemetalliseerde en donker gekleurde facestocks
 • Acryllijm dat bestand is tegen vergeling, zelfs na langdurige UV-blootstelling
 • UL erkend en CSA geaccepteerd

3M ™ Materialen met overlaminated label 7732FL is ons matglanzende polyester oppervlaktemateriaal van 25 micron, met een 20 micron acrylkleefstof 400 op een polyester voering van 37 micron. Het is zowel UL-erkend als CSA geaccepteerd.

Gebruik 3M™ Overlaminaat Label Materiaal 7732FL voor een hoogwaardig laminaat met uitstekende helderheid en natte uitwerking, ideaal voor gebruik op gemetalliseerde en donkergekleurde facestocks. Onze 7732FL maakt gebruik van een acrylkleefstof die bestand is tegen vergeling, zelfs na langdurige blootstelling aan UV-straling. Biedt een uitstekende helderheid voor afdrukken. Het is zeer duurzaam, UV-bestendig en wordt door UL erkend en CSA geaccepteerd. 3M Performance Label Stock Materials biedt een breed scala aan producten voor langdurige duurzaamheid en adhesie met chemische bestendigheid voor auto's en duurzaamheid buitenshuis. Sommige producten zijn UL / CSA-conforme materialen die kunnen worden bedrukt met flexografische of zeefdrukprocessen, evenals thermische overdracht, digitaal printen, inkjet, laserprinters of dotmatrixafdrukken. Verkrijgbaar met vele facestocks zoals polyester, polypropyleen, vinyl, farmaceutische papiersoorten of synthetische stoffen. Raadpleeg de individuele productgegevenspagina voor specifieke productdetails. Typische 3M Performance Label-toepassingen omvatten het volgen van streepjescodes, track en trace, thermische overdrachtslabels, variabele informatiedruk (VIP), merk- en instructielabels, waarschuwingslabels, duurzame emblemen, oppervlaktebescherming en maskering, overlaminaat, UV-bescherming, sabotageindicatie, vernietigbare labels, VOID-bericht, fraudebeperking, lamineren, plakken en digitale vensterafbeeldingen. "