1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Sheet and Screen labelmaterialen

3M™ Sheet and Screen labelmaterialen

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Facestocks (polyester en vinyl) en lijmen bieden hittebestendigheid, helderheid en UV-bestendigheid

350 hoogwaardige acryllijm voor hoge afschuifsterkte op ondergronden met een lage oppervlakte-energie (LSE).

Liners met polyestercoating en van folie zijn geschikt voor een efficiënte verwerking

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Facestocks (polyester en vinyl) en lijmen bieden hittebestendigheid, helderheid en UV-bestendigheid
 • 350 hoogwaardige acryllijm voor hoge afschuifsterkte op ondergronden met een lage oppervlakte-energie (LSE)
 • Liners met polyestercoating en van folie zijn geschikt voor een efficiënte verwerking
 • Omdat de liner eenvoudig kan worden aangebracht en verwijderd, kan elke taak soepel worden uitgevoerd
 • Diverse lijmen en linermaterialen beschikbaar om aan de toepassingsvereisten te voldoen

3M™ Sheet and Screen labelmaterialen 7908E is onze 50 micron glanzend wit polyester facestock met 45 micron acrylaatlijm 350 op een 170 micron polycoated kraftliner met groen 3M-logo. Het wordt door UL erkend en door CSA geaccepteerd.

Gebruik 3M™ Sheet and Screen labelmaterialen 7908 voor uitstekende hechting aan kunststoffen met een lage oppervlakte-energie, poederlakcoatings en olieachtige metalen oppervlakken. Het biedt eenvoudige bladverwerking en is ontworpen om plat te liggen. Ons labelmateriaal is voorzien van een toplaag voor betere inkthechting en is geschikt voor thermotransferprinten, met een niet-printbare liner aan de achterkant. Het is duurzaam, bestand tegen vocht en chemicaliën en thermisch zeer stabiel en biedt uitstekende temperatuurprestaties. Het is ook bestand tegen automotive chemicaliën. De glanzende toplaag biedt uitstekende chemische en slijtbestendigheid en de zware lijmlaag is ideaal voor hechting aan getextureerde oppervlakken, kunststoffen met een lage oppervlakte-energie, poedercoatings en gelakte oppervlaktes. Het combineert cohesie en adhesie, heeft een glanzende witte polyester facestock en acrylaatlijm op een polycoated kraftliner. Het is het labelmateriaal waarmee alle andere materialen worden vergeleken en wordt beschouwd als de industriestandaard. Het is door UL erkend (bestand MH16411) en door CSA geaccepteerd (bestand 99316) - zie de UL- en CSA-lijsten voor details. 3M™ Performance labelmaterialen omvatten een breed scala van producten voor uitstekende duurzaamheid en hechting met chemische bestendigheid in de automotive sector en duurzaamheid buiten. Sommige producten zijn UL/CSA-conforme materialen die kunnen worden bedrukt door middel van flexodruk- of zeefdrukprocessen, alsmede thermotransfer-, digitaal, inkjet-, laser- of dot-matrixprinten. Verkrijgbaar met vele facestocks zoals polyester, polypropyleen, vinyl, farmaceutisch papier of kunststoffen. Raadpleeg de afzonderlijke productinformatie voor specifieke productdetails. Typische 3M™ Performance labeltoepassingen omvatten barcode tracking, track en trace, thermotransferlabels, variabele informatie-afdrukken (VIP), merk- en instructielabels, waarschuwingslabels, duurzame stickers, oppervlakbescherming en maskering, overlaminaten, UV-bescherming, het signaleren van geknoei, vernietigbare labels, VOID-bedrukking, beperking van fraude, lamineren, verbinden en digitale window graphics.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen