3M™ Hookit™ steunschijf

  • 3M ID 7000032219
  • UPC 04046719346769,04046719339433

De steunschijf kan worden gebruikt met enkelzijdige compound- of polijstpads

Ze worden stevig bevestigd, maar de schuurschijf kan toch makkelijk worden verwijderd

Zorgt voor een uiterst nauwkeurige centrering van compound- of polijstpads

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • De steunschijf kan worden gebruikt met enkelzijdige compound- of polijstpads
  • Ze worden stevig bevestigd, maar de schuurschijf kan toch makkelijk worden verwijderd
  • Zorgt voor een uiterst nauwkeurige centrering van compound- of polijstpads
  • Maakt deel uit van het 3M™ Perfect-It™ Systeem
  • Met het 3M™ Hookit™ Bevestigingssysteem kunt u eenvoudig schijven verwisselen
  • 3M™ Hookit™ ontwerp voor een goede verbinding tussen de 3M™ Steunschijf en 3M™ Hookit™ Schuurmaterialen
  • Laag profiel voor smalle ruimtes

De 3M™ Hookit™ Steunschijf is ontwikkeld om compound- of polijstpads makkelijk te bevestigen, snel te verwijderen en nauwkeurig te centreren. Gebruik deze pads met het 3M™ Hookit™ Bevestigingssysteem om de productiviteit en het gemak te vergroten doordat u snel schuurschijven kunt verwisselen.

Met de 3M™ Hookit™ Steunschijf behalen carrosseriewerkplaatsen professionele resultaten en vergroten ze tegelijk de algehele productiviteit van de werkplaats. Onze steunschijven presteren goed op diverse punten: zo kunnen ze snel worden verwisseld en leveren ze uitstekende finishes op autolakken. Ze worden veilig, slipvast bevestigd, maar zo nodig kunnen schuurschijven toch makkelijk worden verwijderd. We raden deze steunschijf aan voor professionele finishes op gelcoat en verf. Ze maken deel uit van het 3M™ Perfect-It™ Systeem, dat betere algemene finishes levert met diepe kleur en glans. In combinatie met compoundpads verwijderen ze defecten grondig en efficiënt, zodat u tijd bespaart. De pads bieden dempende ondersteuning om de autofinish te perfectioneren. Dankzij diezelfde ondersteuning kunt u oppervlakken tot hoogglans polijsten. Onze steunschijf maakt gebruik van het 3M™ Hookit™ Bevestigingssysteem zodat schuurschijven eenvoudig kunnen worden verwisseld. Druk op de schuurschijf om hem goed vast te zetten en pel hem er eenvoudig weer af. Met Hookit bespaart u tijd wanneer u regelmatig met verschillende groftes moet werken. U kunt hiermee schuurpapier verwijderen en terugplaatsen: dat is handig wanneer u een andere grofte nodig hebt maar de schuurkorrels op de schijf nog niet volledig zijn versleten. Gewoon verwijderen en weer aanbrengen. Dankzij Hookit™ zit het papier steeds weer goed vast: een belangrijk voordeel ten opzichte van drukgevoelige schijven waarbij de plaklaag zijn werking kan verliezen door stof en lucht als de schijf is verwijderd.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M