3M™ PPS™ Kit met deksel en binnenbeker

11  Products
 • Ontworpen voor gebruik met 3M™ PPS™ producten. Niet compatibel met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten.
 • Kits bevatten wegwerpdeksels met micronfilters, binnenbekers en afsluitpluggen.
 • Verkrijgbaar voor 3M™ PPS™ Bekers en sluitringen in vier maten, van 180 ml tot 850 ml voor kleine correcties van vlekken tot grote reparaties.
 • 3M™ PPS™ Paint Preparation System is een alles-in-eenwegwerpoplossing voor het afmeten, mengen, filteren en spuiten van lakmaterialen.
 Meer...
Alle details tonen
Inhoud
Volume_Metric
Producttype
Product_Type
Micronage filter
Filter_Micron_Rating
Filterformaat
Filter_Size
11 Zie alle producten 
 Inhoud, Producttype, Micronage filter  Filterformaat
Alle modellen
Sluiten
Details

3M™ PPS™ Kit met deksel en binnenbeker (eerste versie, niet compatibel met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten) bevat 50 (of 75) wegwerpdeksels met ingelaste filters, zodat lak wordt gezeefd tijdens het spuiten. Daarnaast bevat de kit 50 binnenbekers en 24 afsluitpluggen voor gebruik met het 3M™ PPS™ Paint Preparation System. De kit is verkrijgbaar in vier maten en is daarmee geschikt voor elke klus, van klein tot groot. 3M™ PPS™ Paint Preparation System is een compleet laksysteem waarmee de gebruiker lak kan afmeten, mengen, filteren en spuiten.

3M™ PPS™ Kit met deksel en binnenbeker (eerste versie, niet compatibel met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten) bevat 50 (of 75) wegwerpdeksels, 50 wegwerpbinnenbekers en 24 afsluitpluggen voor gebruik met het 3M™ PPS™ Paint Preparation System. Elke 3M™ PPS™ Deksel heeft een ingelast filter dat lak zeeft tijdens gebruik. Voor watergedragen lak gebruikt u de deksels met 125-micron filters en voor traditionele lak op basis van oplosmiddelen gebruikt u de deksels met 200-micron filters. Raadpleeg altijd de lakproducent voor het juiste filter om de lak mee te zeven. De afmetingen van de deksels en binnenbekers zijn afgestemd op de reeks 3M™ PPS™ Bekers en sluitringen (eerste versie), zodat technici afgemeten hoeveelheden tot 850 ml kunnen mengen. Beschikbare afmetingen deksel en binnenbeker: 3M™ PPS™ Minikit met deksel en binnenbeker voor gebruik met 180 ml 3M™ PPS™ Bekers en sluitringen – ideaal voor spot-repair en het spuiten van enkelvoudige panelen 3M™ PPS™ Medium kit met deksel en binnenbeker voor gebruik met 400 ml 3M™ PPS™ Bekers en sluitringen – ideaal voor het spuiten van twee panelen 3M™ PPS™ Standaard kit met deksel en binnenbeker voor gebruik met 650 ml 3M™ PPS™ Bekers en sluitringen – ideaal voor het spuiten van drie panelen 3M™ PPS™ Large kit met deksel en binnenbeker voor gebruik met 850 ml 3M™ PPS™ Bekers en sluitringen – ideaal voor het spuiten van vier panelen

 • Ontworpen voor gebruik met 3M™ PPS™ producten. Niet compatibel met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten.
 • Kits bevatten wegwerpdeksels met micronfilters, binnenbekers en afsluitpluggen.
 • Verkrijgbaar voor 3M™ PPS™ Bekers en sluitringen in vier maten, van 180 ml tot 850 ml voor kleine correcties van vlekken tot grote reparaties.
 • 3M™ PPS™ Paint Preparation System is een alles-in-eenwegwerpoplossing voor het afmeten, mengen, filteren en spuiten van lakmaterialen.
 • Door dit systeem kan de spuiter onder een vaste hoek van 90 graden de lak op het onderdeel aanbrengen, ongeacht de oriëntatie van het onderdeel (dit kan zelfs op zijn kop staan)
 • Het systeem voorkomt contaminatie van buitenaf en zorgt voor consistente materiaaloverdracht, terwijl er minder lak nodig is.
 • 3M™ PPS™ Paint Preparation System verlaagt het verbruik van reinigingsmiddelen en verkleint de voorbereidings- en reinigingstijd.
 • Afsluitpluggen zorgen voor een tijdelijke afdichting en bescherming van niet-gekatalyseerd lakmateriaal.
Specificaties
Filterformaat
125 µm, 200 Micron
Inhoud
170 ml, 650 ml, 850 ml
Kleinste verpakbare eenheid
Kit, Overdoos
Micronage filter
125 μm, 200 μm
Producttype
Grote kit, Midikit, Minikit, Standaardkit
Toepassing
Blanke Lak, lak aanbrengen, Lakvoorbereiding, Primer spuiten, Verf spuiten
Verpakkingseenheid
1
Gerelateerde artikelen
Vraag het een expert

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.