3M™ Accuspray™ Spuitkoppen

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Verschillende vervangbare spuitkoppen voor het aanbrengen van coatings met een zeer lage tot hoge viscositeit

Snel en eenvoudig vervangen van spuitkoppen: direct de prestaties van een nieuw spuitpistool

Transparant ontwerp maakt het gemakkelijk om te zien of de spuitkoppen schoon zijn.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 531KB)

Details

Hoogtepunten
 • Verschillende vervangbare spuitkoppen voor het aanbrengen van coatings met een zeer lage tot hoge viscositeit
 • Snel en eenvoudig vervangen van spuitkoppen: direct de prestaties van een nieuw spuitpistool
 • Transparant ontwerp maakt het gemakkelijk om te zien of de spuitkoppen schoon zijn
 • Gemaakt voor 3M™ Accuspray™ en 3M™ PPS™ (eerste versie) Niet compatibel met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten
 • Als u wilt weten welke spuitkop u moet gebruiken voor het te spuiten materiaal, neem dan contact op met de fabrikant van het materiaal (lak of anders) voor aanbevelingen

3M™ Accuspray™ Spuitkoppen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met 3M™ Accuspray™ Spuitpistolen. Dit aanbod aan vervangbare koppen maakt het bliksemsnel en efficiënt aanbrengen van materialen met een lage, gemiddelde of hoge viscositeit mogelijk met één spuitpistool. Technici hoeven slechts de spuitkop te vervangen om direct de prestaties van een nieuw spuitpistool te krijgen. Doorzichtige koppen zijn gemakkelijk te reinigen en hergebruiken. Niet compatibel met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten.

3M™ Accuspray™ Spuitkoppen zijn ontworpen om de beste verneveling mogelijk te maken voor een breed scala aan spuitbare coatings. Deze spuitkoppen zijn een integraal onderdeel van ons 3M™ Accuspray™ Spuitpistoolsysteem. Deze vervangbare, herbruikbare spuitkoppen hebben stapsgewijze afmetingen voor de beste verneveling, of u nu coatings met een lage viscositeit aanbrengt zoals watergedragen grondlak op basis van oplosmiddelen of coatings met een hogere viscositeit zoals autoprimer of lijm. De spuitkoppen zijn gemakkelijk te reinigen, verwijderen en vervangen, zodat de gebruiker direct de prestaties van een nieuw spuitpistool krijgt. Andere voordelen zijn onder andere optimaal verbruik van primer, sneller aanbrengen, minder schoonmaken en een betere afwerking voor een kortere schuurtijd. Elke vervangbare spuitkop wordt gemaakt van transparante kunststof, zodat de gebruiker in een oogopslag kan zien of de kop schoon is. Hierdoor is de gebruiker minder tijd kwijt aan schoonmaken. Er zijn drie maten 3M™ Accuspray™ Spuitkoppen met kleurcodering verkrijgbaar: 1,4-mm spuitkoppen leveren een fijne verneveling met minimale overlapping, waardoor deze bij uitstek geschikt zijn voor materialen met een lage viscositeit, zoals autonadenkit, verf, deklagen, lak en lichte lijm. Vervangbare 1,8-mm spuitkoppen zijn bij uitstek geschikt voor coatings van gemiddelde tot hoge viscositeit zoals autoprimers, lak en lijm. 2,0-mm spuitkoppen worden gewoonlijk gebruikt in combinatie met ons 3M™ Accuspray™ HGP Spuitpistool, dat speciaal gemaakt is voor het aanbrengen van vloeistoffen met hoge viscositeit in grote hoeveelheden. Gebruik deze spuitkoppen voor het aanbrengen van gelcoatings, lijmen, grondlak, high-build-primer, speciale en geluiddempende coatings. Andere voordelen zijn onder andere een lager verbruik van primer, sneller aanbrengen, minder schoonmaken en een betere afwerking voor een kortere schuurtijd. Niet compatibel met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Binnendiameter (metrisch) 1,8 mm, 1,4 mm, 2 mm
Productkleur Transparant, Oranje, Rood
Producttype Hoofd