3M™ Accuspray™ Spuitkop voor de PPS™ Serie 2.0

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Alleen voor gebruik met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten.

Te gebruiken voor alle toepassingen, zoals nat-in-nat primers, primeroppervlakken, grondlagen, toplagen, laklagen, lijmen en sommige coatings.

Voor gebruik met elk spuitpistool van de serie 3M™ Accuspray™ met Vervangbare Spuitkop

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 531KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Alleen voor gebruik met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten
  • Te gebruiken voor alle toepassingen, zoals nat-in-nat primers, primeroppervlakken, grondlagen, toplagen, laklagen, lijmen en sommige coatings
  • Voor gebruik met elk spuitpistool van de serie 3M™ Accuspray™ met Vervangbare Spuitkop
  • Doorzichtige verstuivingskop/spuitkop laat u zien of reiniging of vervanging gewenst is
  • 4 spuitkoppen per kit

De 3M™ Accuspray™ Spuitkop voor de 2.0 PPS™-serie is een goedgekeurd vervangingsonderdeel van 3M dat u kunt gebruiken voor elk spuitpistool uit de serie 3M™ Accuspray™ met Vervangbare Spuitkop. Dit product mag alleen worden gebruikt met 3M™ PPS™ Serie 2.0 producten.

3M™ Accuspray™ Spuitkop voor PPS™ Serie 2.0 is ontworpen om de beste verneveling mogelijk te maken voor een breed scala aan spuitbare coatings. Deze spuitkoppen zijn een integraal onderdeel van ons 3M™ Accuspray™ Spuitpistoolsysteem. Deze vervangbare, herbruikbare spuitkoppen hebben stapsgewijze afmetingen voor de beste verneveling, of u nu coatings met een lage viscositeit aanbrengt zoals watergedragen grondlak op basis van oplosmiddelen of coatings met een hogere viscositeit zoals autoprimer of lijm. De spuitkoppen zijn gemakkelijk te reinigen, verwijderen en vervangen, zodat de gebruiker direct de prestaties van een nieuw spuitpistool krijgt. Andere voordelen zijn onder andere optimaal verbruik van primer, sneller aanbrengen, minder schoonmaken en een betere afwerking voor een kortere schuurtijd. Elke vervangbare spuitkop wordt gemaakt van transparante kunststof, zodat de gebruiker in een oogopslag kan zien of de kop schoon is. Hierdoor is de gebruiker minder tijd kwijt aan schoonmaken. Er zijn drie maten 3M™ Accuspray™ Spuitkop voor 3M™ PPS™ Serie 2.0 met kleurcodering verkrijgbaar: 1,4-mm spuitkoppen leveren een fijne verneveling met minimale overlapping, waardoor deze bij uitstek geschikt zijn voor materialen met een lage viscositeit, zoals autonadenkit, verf, deklagen, lak en lichte lijm. Vervangbare 1,8-mm spuitkoppen zijn bij uitstek geschikt voor coatings van gemiddelde tot hoge viscositeit zoals autoprimers, lak en lijm. 2,0-mm spuitkoppen worden gewoonlijk gebruikt in combinatie met ons 3M™ Accuspray™ HGP Spuitpistool, dat speciaal gemaakt is voor het aanbrengen van vloeistoffen met hoge viscositeit in grote hoeveelheden. Gebruik deze spuitkoppen voor het aanbrengen van gelcoatings, lijmen, grondlak, high-build-primer, speciale en geluiddempende coatings. Andere voordelen zijn onder andere een lager verbruik van primer, sneller aanbrengen, minder schoonmaken en een betere afwerking voor een kortere schuurtijd. Alleen compatibel met 3M™ PPS™ Serie 2.0.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Binnendiameter (metrisch) 2 mm, 1,8 mm, 1,4 mm
Productkleur Rood, Transparant, Oranje
Producttype Hoofd

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M