1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Dozensluiters en accessoires
 5. Dozensluiters
 6. 3M-Matic™ Dozensluitmachine 8000af 76 mm met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop

3M-Matic™ Dozensluitmachine 8000af 76 mm met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Vouwt automatisch kleppen voor nauwkeurige sluiting

Snel en eenvoudig aan te passen aan een breed scala aan dooshoogtes en -breedtes

Tractie-grip doorvoerbanden aan elke kant voor het centreren en stabiliseren van een verscheidenheid aan doosformaten

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Vouwt automatisch kleppen voor nauwkeurige sluiting
 • Snel en eenvoudig aan te passen aan een breed scala aan dooshoogtes en -breedtes
 • Tractie-grip doorvoerbanden aan elke kant voor het centreren en stabiliseren van een verscheidenheid aan doosformaten
 • 3M™AccuGlide™ 2+ tapekoppen zorgen voor een sluiting met weinig impact die de dozen beschermt
 • Ontworpen om tot 30 uniforme dozen per minuut te sluiten
 • Centraal geplaatste noodstop aan elke kant voor gemakkelijke toegang
 • Hoogteregelaars bevinden zich buiten de afscherming voor gemakkelijke aanpassing

3M-Matic™ Dozensluitmachine 8000af 76 mm met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop is een handmatig afstelbare dozensluitmachine die de bovenkleppen vouwt voor het dichtplakken zonder tussenkomst van een operator. De dubbele reductiemotor drijft aan elke kant een doorvoerband met tractie-grip aan om dozen tot 38,5 kg te centreren en stabiliseren. Deze dozensluitmachine maakt gebruik van 72 mm/75 mm Scotch® verpakkingstape en sluit tot 30 dozen per minuut.

Onze 3M-Matic™ dozensluitmachine 8000af3 met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop is een dozensluitmachine die handmatig wordt aangepast aan meerdere doosformaten. De 3M™AccuGlide™ 2+ tapekoppen sluiten met weinig impact om de dozen te beschermen. Deze dozensluiter maakt gebruik van 72 mm/75 mm tape om tot 30 uniforme dozen per minuut te sluiten. Raadpleeg de instructies voor de mogelijkheden voor het sluiten van dozen. De dubbele reductiemotoraandrijvingen maken hoge volumes en zware afdichtingen mogelijk. De machine kan de bovenkleppen vouwen voorafgaand aan het tapen, waardoor een operator niet constant aanwezig hoeft te zijn. Het 3M™ AccuGlide™ 2+ tapeproces Een gewone Amerikaanse doos (RSC) wordt op de transportband geplaatst en in de doorvoerbanden geduwd, die de doos in de tapekop transporteren. De 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop brengt Scotch® verpakkingstape met drukgevoelige folie op het voorste uiteinde van de doos aan, en dan via de middennaad naar het achterste uiteinde. Dit wordt een "C"-clip genoemd. De tapekop snijdt de tape terwijl deze wordt aangebracht. Nadat de doos goed is gesloten, verlaat deze de dozensluiter. De tapekoppen zorgen voor het sluiten met weinig impact De 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekoppen zijn ontworpen om een "C"-clip van Scotch® verpakkingstape aan te brengen en ze sluiten de middennaden boven en onder af. Met een vloeiende, kromme vorm voor weinig impact en consistent aanbrengen, helpen 3M™ AccuGlide™ tapekoppen de dozen te beschermen terwijl ze tegelijkertijd een grotere doorvoer van dozen mogelijk maken. Dubbele masten met dubbele dwarsbalken zorgen voor een sterkere stabiliteit van de tapekop.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.