1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Films en platen
 4. Afwerking van bouwkundige objecten
 5. Oppervlakafwerking
 6. 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Abrasion Resistant

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Abrasion Resistant

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Bestaande interieurs verbouwen zonder dat de inrichting hoeft te worden verwijderd.

Ontworpen voor gebruik op plaatsen met veel slijtage

De afwerkingen zijn voorzien van natuurlijke ontwerpen en structuren die sterk lijken op natuurlijke materialen en ondergronden.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 379KB)

Details

Hoogtepunten
 • Bestaande interieurs verbouwen zonder dat de inrichting hoeft te worden verwijderd
 • Ontworpen voor gebruik op plaatsen met veel slijtage
 • De afwerkingen zijn voorzien van natuurlijke ontwerpen en structuren die sterk lijken op natuurlijke materialen en ondergronden
 • De 3M™ Comply™ -lijmtechnologie zorgt voor een snelle en eenvoudige montage
 • Eenvoudig te reinigen en kan snel worden gerepareerd als het bekrast of beschadigd is
 • Zelfklevende rug hecht krachtig op tal van ondergronden

De 3M™ DI-NOC™ Slijtvaste architectonische afwerkingen zijn voorzien van een superieur slijtvast oppervlak en uitermate geschikt voor het opknappen of upgraden van drukbezochte gebieden, balies en tafelbladen. Deze hoogwaardige decoratieve afwerkingen bieden een vrijwel onbeperkte creatieve vrijheid en kunnen ter plaatse worden geïnstalleerd voor kostenefficiënte renovatie en reparatie. Dankzij de 3M™ Comply™ Adhesive Technology is de installatie snel en eenvoudig en daarnaast is de folie gemakkelijk te reinigen en te repareren in geval van krassen of beschadigingen.

Krijg meer creatieve vrijheid voor architectonische interieurtoepassingen met 3M™ DI-NOC™ Slijtvaste Architectural Finishes. Deze folies zorgen voor een duurzaam en slijtvast oppervlak voor het opknappen of upgraden van drukbezochte ruimtes, deuren, balies en tafelbladen. Deze wandafwerkingen zijn geschikt voor zowel interieur als exterieur en zijn verkrijgbaar in meer dan 850 natuurgetrouwe kleuren, dessins en weefsels die sterk lijken op natuurlijke materialen. De folies zijn speciaal ontwikkeld voor ruimtes met zware slijtage. Het flexibele installatieproces maakt het mogelijk om ter plaatse meubels te renoveren zonder dat oude meubels moeten worden verwijderd. Dit betekent dat klanten tijdens renovatieperiodes langer open kunnen blijven, waardoor vermindering of verlies van inkomsten wordt voorkomen. Deze folies zijn voorzien van de 3M™ Comply™ Adhesive Technology, waardoor een krachtige verbinding kan worden gemaakt op vrijwel alle materialen, waardoor klanten en designers meer ontwerpvrijheid krijgen. De folies zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden en kunnen snel worden gerepareerd als ze zijn bekrast of beschadigd.

Voorgestelde toepassingen
 • Renovatie van aan slijtage onderhevige ruimtes, zoals deuren, muren, liften, laadliften, roltrappen, kolommen, leuningen, bureaus, balies, werkoppervlakken, geldautomaten, kassa's, bartafels en -stoelen, restaurants en bedrijfskantines en hotellobby's

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.