3M™ PPS™ Type V deksels

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Voor professionele lakspuiters die de voorkeur geven aan geventileerde lakbekers.

Aansluiting mogelijk op een geschikte 3M™ PPS™ Adapter op het gewenste spuitpistool of rechtstreeks op een 3M™ Accuspray™ Spuitpistool.

De deksels zijn voorzien van een voorgemonteerd 200-micron filter voor lakken op basis van oplosmiddelen of van een 125-micron filter voor watergedragen lak.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 698KB)

Details

Hoogtepunten
 • Voor professionele lakspuiters die de voorkeur geven aan geventileerde lakbekers
 • Aansluiting mogelijk op een geschikte 3M™ PPS™ Adapter op het gewenste spuitpistool of rechtstreeks op een 3M™ Accuspray™ Spuitpistool
 • De deksels zijn voorzien van een voorgemonteerd 200-micron filter voor lakken op basis van oplosmiddelen of van een 125-micron filter voor watergedragen lak
 • Onderdeel van de 3M™ PPS™ en Accuspray™ Systemen

3M™ PPS™ Type V deksels zijn wegwerpdeksels voor het 3M™ PPS™ Type V systeem en zijn bij uitstek geschikt voor schadeherstelprofessionals die de voorkeur geven aan geventileerde systemen voor het voorbereiden en spuiten van lak. De deksels zijn verkrijgbaar met 2 filtermaten: 125 micron voor watergedragen lak en 200 micron. De 3M™ PPS™ Type V deksels passen op beide bekermaten (400 ml en 700 ml). De voorgemonteerde filters zorgen voor een kortere installatietijd.

Voor extra flexibiliteit zijn 3M™ PPS™ Type V deksels afzonderlijk verkrijgbaar en voorzien van een voorgemonteerd filter van 125 of 200 micron. De beker en het deksel sluiten goed op elkaar aan zonder sluitring. Als de klus is geklaard, gooit u de beker en het deksel in de daarvoor goedgekeurde afvalcontainer. Het 3M™ PPS™ Type V systeem biedt ook uitstekende bescherming en afdichting van ongebruikte lak of coatings, zodat u een optimaal resultaat behaalt met lagere kosten bij elke bewerking. De 3M™ PPS™ Type V deksels passen op beide bekermaten (standaard en medium). Voor watergedragen lakken worden 3M™ PPS™ Type V deksels met een 125-micron filter aanbevolen. 3M™ PPS™ is een alles-in-eenwegwerpspuitsysteem dat schoner werken mogelijk maakt, minder lak verbruikt en het verbruik en oplosmiddelen beperkt. Gebruikers kunnen efficiënter werken en zijn minder tijd kwijt aan schoonmaaktaken. 3M™ PPS™ biedt veel voordelen bij het spuiten van vloeibare coatings met een spuitpistool met beker.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.