1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Films en platen
 4. Reflecterende folie
 5. 3M™ High Intensity Grade prismatische reflecterende folie, splice free, serie 3930

3M™ High Intensity Grade prismatische reflecterende folie, splice free, serie 3930

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Het voldoet aan de kleur- en prestatie-eisen van EN 12899-1:2007 klasse RA2. De 3M™ High Intensity prismatische retroreflecterende folie 3930 is goedgekeurd voor de productie van verkeersborden met Europese technische goedkeuringen (ETA)

Zowel de retroreflectie, het kleurcontrast, de leesbaarheid, de helderheid en de duurzaamheid van de 3M™ High Intensity prismatische folie 3930 zijn veel beter dan die van ingekapselde glasparel-folies (RA2)

De duurzame sterkere toplaag helpt tegen slijtage en krassen

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Het voldoet aan de kleur- en prestatie-eisen van EN 12899-1:2007 klasse RA2. De 3M™ High Intensity prismatische retroreflecterende folie 3930 is goedgekeurd voor de productie van verkeersborden met Europese technische goedkeuringen (ETA)
 • Zowel de retroreflectie, het kleurcontrast, de leesbaarheid, de helderheid en de duurzaamheid van de 3M™ High Intensity prismatische folie 3930 zijn veel beter dan die van ingekapselde glasparel-folies (RA2)
 • De duurzame sterkere toplaag helpt tegen slijtage en krassen
 • Het productieproces voor prismatische folie is ook milieuvriendelijker dan andere fabricageprocessen. De uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS) wordt verminderd met 97%, het energieverbruik met 72% en de hoeveelheid vaste afval met 46% in vergelijking met de productie van glasparelfolie
 • Wees vriendelijker voor het milieu dankzij minimaal gebruik van oplosmiddelen en emissies in ons productieproces

Niet-gemetalliseerde reflecterende folie met microprisma's ontworpen voor de productie van reflecterende duurzame verkeersborden, borden en bakens voor werkzones die verticaal worden opgesteld. Biedt langdurige reflectie en duurzaamheid met verbeterde optische eigenschappen om de veiligheid 's nachts te vergroten. De unieke prismastructuur zorgt voor een retroreflectie in meerdere verkeersomgevingen.

De 3M prismatische High Intensity folie is niet alleen helder en duurzaam maar is ook beter voor het milieu. Het fabricageproces van prismatische folie vermindert de VOS-emissies (Vluchtige Organische Stoffen) met 97% en het energieverbruik met 72% in vergelijking met de Engineer Grade folies met glasparels. Dat is alvast een verbetering.

Voorgestelde toepassingen
 • Permanente verkeerssignalisatie
 • Werfsignalisatie
 • Verticale bebakening

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M