3M™ Geperforeerde Trim Masking Tape

  • 3M ID 7100145501

Door de perforaties kan de tape met de hand, zonder gereedschap, worden afgescheurd.

De harde band langs de rand van de tape tilt het profiel iets omhoog van de carrosserie, zodat de lakranden verborgen blijven.

Kortere spuittijd, het is niet nodig om carrosserieprofielen te verwijderen of schoon te maken.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 740KB)
Totale breedte (metrisch) 50,8 mm
Rugmateriaal (drager) Papier
Productkleur Blauw
Type lijm Hot melt

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Door de perforaties kan de tape met de hand, zonder gereedschap, worden afgescheurd
  • De harde band langs de rand van de tape tilt het profiel iets omhoog van de carrosserie, zodat de lakranden verborgen blijven
  • Kortere spuittijd, het is niet nodig om carrosserieprofielen te verwijderen of schoon te maken
  • Vervangen van bestaande profielen is niet meer nodig, dus u bespaart op kosten
  • Verkrijgbaar in 4 breedten (5 mm, 7 mm, 10 mm, 15 mm)
  • Door de sterke polymeerfolierug is de tape bestand tegen trekkrachten en kan de tape in één stuk worden verwijderd

3M™ Geperforeerde Trim Masking Tape is voorzien van een harde band langs één rand die voorzichtig achter het profiel schuift, waardoor dit iets omhoog wordt getild van de carrosserie. Met deze tape kan de lak onder het profiel vloeien terwijl de buitenkant wordt afgeplakt, voor een professionele, afgewerkte laklaag zonder dat het profiel moet worden verwijderd of vervangen en zonder dat achteraf laklijnen moeten worden verwijderd. Door de perforaties kunt u de tape met de hand afscheuren, zodat u tijd bespaart.

Sneller en kosteneffectief afplakken van strips 3M™ Geperforeerde Trim Masking Tape is ontworpen voor schadeherstelprofessionals die streven naar een schone, gelijkmatige afwerking bij lakapplicatie rond buigzame autoprofielen. Met deze tape brengt u snel en professioneel een laklaag aan, zonder scherpe lakranden en zonder dat u extra tijd en kosten kwijt bent voor het verwijderen, vervangen of schoonmaken van bestaande profielen. De tape is ontworpen voor het afplakken rond verzonken voorruiten en achterruiten, profielen aan de zijkant, verzonken deurklinken en achterlichtmodules, en ook voor stadslicht- en koplampunits. De rug van de folie is voorzien van perforaties. Dit heeft geen invloed op de sterkte van de tape tijdens het afplakken, maar maakt het mogelijk voor monteurs om de tape met de hand af te scheuren, zodat er geen tijd en moeite moet worden besteed aan het zoeken naar en gebruiken van een schaar. 3M™ Geperforeerde Trim Masking Tape is voorzien van een harde band langs de rand die snel en eenvoudig tussen het profiel en het oppervlak van de autocarrosserie glijdt. De tape is verkrijgbaar in verschillende breedten voor diverse afplakwerkzaamheden aan auto's. De sterke polymeerfolierug houdt de tape sterk terwijl het profiel omhoog wordt getild, en vormt een betrouwbare afplakrand die de buitenkant van het profiel vrij houdt van laknevel. De doorzichtige liner aan de klevende zijde van de tape kan eenvoudig in één stuk worden verwijderd, voor een precieze plaatsing. Terwijl monteurs over de tape spuiten, stroomt de lak in de kleine openingen tussen de profielen en het lakoppervlak. Wanneer de maskeertape wordt verwijderd, vallen de profielen gewoon terug boven op de nieuw laklaag. Er zijn geen zichtbare lakranden en het is niet nodig om na het lakken extra tijd te besteden om laklijnen van de profielen te verwijderen. En het mooiste is dat u in zeer korte tijd rondom een strip kunt afplakken, zonder dat u de bestaande profielen moet verwijderen of vervangen. Dit levert een besparing op arbeidstijd en materiaal op.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M