3M™ PELTOR™ Niveau-afhankelijke oordoppen

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Draadloze oordoppen voor bescherming tegen harde geluiden

Ontworpen voor verbetering van het omgevingsbewustzijn en de communicatie.

Wordt geleverd met een compacte opbergdoos voor opladen via USB en biedt een gebruiksduur van 16 uur

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 449KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Draadloze oordoppen voor bescherming tegen harde geluiden
  • Ontworpen voor verbetering van het omgevingsbewustzijn en de communicatie
  • Wordt geleverd met een compacte opbergdoos voor opladen via USB en biedt een gebruiksduur van 16 uur
  • Intuïtieve bediening met één knop
  • Vervangbare oordoppen om comfort te garanderen en het beschermingsniveau aan te passen
  • Verkrijgbaar in twee versies, één voor industrieel gebruik en één voor schieten en bosbouw

3M™ PELTOR™ Niveau-afhankelijke oordoppen zijn draadloze, elektronische oordoppen die ontworpen zijn om te beschermen tegen harde geluiden en kunnen helpen bij het verbeteren van het omgevingsbewustzijn en de communicatie. Ze worden geleverd in een set met een beschermend oplaadetui en een assortiment oordopjes, een bevestigingskoord, windkappen en een USB-kabel om op te laden. Ze zijn verkrijgbaar in twee versies, één voor industrieel gebruik en één voor schieten en bosbouw.

Bescherm uw gehoor tegen harde geluiden, zonder het vermogen om omgevingsgeluiden te verliezen met de 3M™ PELTOR™ Niveau-afhankelijke oordoppen. Onze draadloze elektronische oordopjes zijn ontworpen om omgevingsbewustzijn en communicatie te helpen verbeteren. Ze stellen u in staat gemakkelijk met mensen in de buurt te praten en omgevingsgeluiden uit de omgeving te horen, zonder uw gehoorbescherming in gevaar te brengen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken, met een enkele knop om de oordopjes aan en uit te zetten en om lage, normale of hoge volume-instellingen te selecteren. Het kleine en lichtgewicht ontwerp helpt het algehele comfort en maakt ze compatibel met helmen. Verwisselbare oordopjes kunnen helpen om de oordopjes aan te passen aan het vereiste beschermingsniveau en zorgen voor een comfortabele pasvorm. Ze worden opgeladen via een micro-USB-aansluiting op de oplaadetui. De li-ionbatterijen bieden tot 16 uur continu gebruik, met een oplaadtijd van ongeveer 180 minuten via een computer of stopcontact. De etui heeft een doorzichtig deksel waardoor de oplaadstatusindicator gemakkelijk te zien is, terwijl een rubberen afdichtring rond de etui helpt om de oordopjes te beschermen in natte en vuile omgevingen. De waterdichtheid van de behuizing voldoet aan IP54 (met afdekking en USB-poort gesloten), terwijl de signaal-ruisverhouding (SNR) van de 3M™ PELTOR™ elektronische oordopjes voldoet aan de PBM-richtlijn 89/686/EEG. Ze zijn verkrijgbaar in twee versies, één voor industrieel gebruik en één voor schieten en bosbouw.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M