1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Papieren schuurschijven
 6. 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Schuurschijf 950U

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Schuurschijf 950U

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Ideaal voor het voorbereiden en repareren van vlakke oppervlakken, inclusief body-in-white-toepassingen

Super-open-coat constructie voor minder vollopen waardoor metaal- en verfdeeltjes kunnen ontsnappen

3M ™ Precision-Shaped Grain levert een consistente, hoge snijsnelheid en een lange levensduur

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 420KB)

Details

Hoogtepunten
 • Ideaal voor het voorbereiden en repareren van vlakke oppervlakken, inclusief body-in-white-toepassingen
 • Super-open-coat constructie voor minder vollopen waardoor metaal- en verfdeeltjes kunnen ontsnappen
 • 3M ™ Precision-Shaped Grain levert een consistente, hoge snijsnelheid en een lange levensduur
 • Hookit ™ klithechting zorgt voor snelle en gemakkelijke schijfwissels
 • E-gewicht papieren drager is speciaal ontworpen voor het schuren van metaal

3M ™ Cubitron ™ II Hookit ™ Disc 950U is een schuurschijf die is ontworpen om hoge prestaties te leveren bij body-in-white toepassingen. Het wordt aangedreven door de snel snijdende, duurzame 3M Precision-Shaped Grain in een super-open-coat constructie die bestand is tegen vollopen. De E-gewicht papieren drager is speciaal ontworpen voor het schuren van metaal.

3M ™ Cubitron ™ II Hookit ™ Papieren schijf 950U is de ideale oplossing voor het verwijderen van verf, coatings en walshuid van gegalvaniseerd staal, aluminium, glasvezel en andere substraten die gevoelig zijn voor vollopen. 950U-schijven hebben een open-coat constructie die het laden en verstopping verminderen - zonder het gebruik van stearaten, om het risico op besmetting van de finish te verminderen. Deze schijven zijn voorzien van 3M Precision Shaped Grain die zich vormt tot driehoekige punten die door metaal snijden in plaats van gutsen of ploegen zoals traditionele schuurmiddelen. Deze punten slijpen zichzelf continu terwijl ze breken, wat een extreem snelle werking oplevert. 3M biedt een complete lijn Hookit-schijven voor werkomgevingen waar schijven met zelfklevende achterkant vervuild kunnen raken door stof of vuil. Hookit-schijven hebben de neiging om een ​​fijnere afwerking achter te laten dan schijven met zelfklevende achterkant, en worden daarom vaak gebruikt in toepassingen waar een 3M™ Stikit™ schijf mogelijk te agressief is. Hookit-schuurschijven kunnen gemakkelijk aan een klittenband steunschijf worden bevestigd (apart verkrijgbaar). Ze zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen worden hergebruikt voor de hele levensduur van het schuurmiddel.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M