1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Speciale applicatietapes
 5. 3M™ Anodisatie Markeringstape 8985L

3M™ Anodisatie Markeringstape 8985L

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Specifiek ontworpen voor maskering in anodisatiebaden met chroomzuur (type I)

Transparante paarse tape voor snelle, gemakkelijke en nauwkeurige positionering

Biedt scherpe maskeerlijnen en minimaliseert lekken, zodat er minder onderdelen opnieuw hoeven te worden bewerkt

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 104KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Specifiek ontworpen voor maskering in anodisatiebaden met chroomzuur (type I)
 • Transparante paarse tape voor snelle, gemakkelijke en nauwkeurige positionering
 • Biedt scherpe maskeerlijnen en minimaliseert lekken, zodat er minder onderdelen opnieuw hoeven te worden bewerkt
 • Schone verwijdering in één keer
 • Silicoonvrije formulering helpt bij het verminderen van mislukte coatings en hechtingen na het proces

3M™ Anodisatie Markeringstape 8985L is een betrouwbare siliconenvrije oplossing voor Type I (chroomzuur) anodisatie. Specifiek bestand tegen chroomzuur en biedt scherpe lijnen met een rubberen kleefstof voor eenvoudige verwijdering. Deze tape kan tot 5x sneller * maskeren en de-maskeren dan arbeidsintensieve vloeibare maskering, voor een hogere productiviteit.

3M™ Anodisatie Markeringstape 8985L heeft een sterke polyester drager die bestand is tegen chroomzuuranodisatiebaden (type I anodisatie). Het bevat ook een niet-siliconenrubberen lijm om het risico op siliconenverontreiniging te minimaliseren die van invloed kan zijn op stroomafwaartse processen zoals verlijming of verfhechting. Deze tape zorgt voor scherpe maskeerranden, waardoor lekkage en de noodzaak van nabewerking tot een minimum worden beperkt, en kan met of zonder chemische film worden gebruikt op een verscheidenheid aan aluminium en andere metaallegeringen. 3M™ Anodisatie Markeringstape 8985L kan de complexe, rommelige maskering van vloeistoffen en de onaangename geurtjes vervangen. De transparante tape is eenvoudig te plaatsen en in minder stappen aan te brengen; het elimineert ook de uithardingstijd van een vloeistof, zodat algehele maskering en demaskering sneller kan worden bereikt. Eenvoudig aan te brengen en schone, verwijdering uit één stuk na verwerking. Deze tape is transparant paars met een bedrukte achterkant voor zichtbaarheid en heeft een voering voor gemakkelijk stansen. Aanbevolen toepassingen - Aerospace componenten - Precisie machineonderdelen - Gelaste assemblages

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen