3M™ G3501-serie Hittebestendige veiligheidshelmen

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Lichtgewicht hittebestendige veiligheidshelm die compatibel is met 3M™ oog-, gezichts- en gehoorbescherming

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Lichtgewicht hittebestendige veiligheidshelm die compatibel is met 3M™ oog-, gezichts- en gehoorbescherming

Extreme temperaturen, metaalvonken en -spatten – dat is het werk. En het is een moeilijke omgeving om in te werken. De 3M™ G3501-serie Hittebestendige veiligheidshelm is ontwikkeld om een hoog beschermingsniveau te bieden voor de zwaarste toepassingen. De helm is ook het platform voor een reeks gehoor-, oog- en gezichtsbeschermingsproducten die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de metaalbewerkingsomgevingen zonder afbreuk te doen aan compatibiliteit, comfort of gebruiksgemak. Verkrijgbaar in zes kleuren, met binnenwerk met ratel- of pinlock-afstelling.

Voor lichtgewicht hoofdbescherming die bestand is tegen hoge temperaturen tot +150 °C gebruikt u een 3M™ G3501-serie Hittebestendige veiligheidshelm. Onze veiligheidshelm voor hoge temperaturen is volledig compatibel met het assortiment oog-, gezichts- en gehoorbescherming van 3M. De helm heeft een leren zweetband voor meer comfort en een hoofdharnas dat 180° kan worden gedraaid voor beter zicht bij het werken in besloten ruimten. De helm heeft een elektrische isolatie tot 1000 V in overeenstemming met EN50365 voor werken in laagspanningsomgevingen en is goedgekeurd voor gebruik bij temperaturen van -30 °C tot +150 °C.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Schaalmateriaal HDPE
Hoofdharnastype Draaiknop
Geventileerd Nee
Productkleur Rood, Geel, Blauw, Groen, Oranje, Wit
Producttype Veiligheidshelmen