3M™ Performance Spuitpistool Drukverbindingsslang

  • 3M ID 7100228105
  • UPC 00051131268333,50051131268338

Helpt het Performance-spuitpistool snel om te bouwen tussen zwaartekracht- en druksystemen

Stevige bevestiging aan de basis van het spuitpistool voor een betere balans en slangcontrole

Snelle verbinding met 3M™ Performance HVLP Drukspuitkoppen voor eenvoudige montage of vervanging

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 849KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Helpt het Performance-spuitpistool snel om te bouwen tussen zwaartekracht- en druksystemen
  • Stevige bevestiging aan de basis van het spuitpistool voor een betere balans en slangcontrole
  • Snelle verbinding met 3M™ Performance HVLP Drukspuitkoppen voor eenvoudige montage of vervanging
  • Te bevestigen aan toevoerslang met standaard schroefdraadverbinding
  • Speciale gemakkelijk aan te brengen stabilisatiebeugel bevestigt slang aan spuitpistoolhuis
  • Transparante flexibele drukslang maakt het gemakkelijk om te controleren of de reiniging is voltooid

De flexibele drukslang van het 3M™ Performance Spuitpistool kan worden aangesloten op het 3M™ Performance Spuitpistool voor druktoepassingen. Biedt een snelle verbinding tussen de spuitkop en de laktoevoer onder druk. Stevige bevestiging aan de basis van het spuitpistool voor een betere balans en slangcontrole. Kan worden gebruikt met optionele kogelklep voor regeling van het spuiten via de druklijn.

De flexibele drukslang van het 3M™ Performance Spuitpistool verbindt het 3M™ Performance Spuitpistool met een toevoerslang voor continu bulkspuiten vanuit een drukbron (vat of pomp). De flexibele slang is voorzien van een snelkoppeling voor bevestiging aan de spuitkop van het 3M™ Performance Spuitpistool. Het andere uiteinde van de slang is voorzien van een standaard schroefverbinding om de slang aan te sluiten op een toevoerslang of een optionele kogelklep. Een unieke stabilisatiebeugel aan het van schroefdraad voorziene uiteinde van de slang zorgt ervoor dat de slang stevig aan de basis van het spuitpistool wordt bevestigd met een kogelvergrendelingspen. Het hulpstuk helpt de technicus om de slangen onder controle te houden, vermindert de druk op de slang en koppelstukken en helpt de balans van het spuitpistool te verbeteren. De slang kan met een snelle kwartslag worden aangesloten op de spuitkop, zodat het spuitpistool eenvoudig kan worden gemonteerd en gedemonteerd en de spuitkoppen eenvoudig kunnen worden verwisseld. Voor gebruik met het 3M™ Performance Spuitpistool, een innovatieve oplossing ontworpen met de industriële spuiter in gedachten. Het spuitpistool, gemaakt van een schokbestendig composiet, is een van de lichtste in de industrie, maar toch duurzaam genoeg voor veeleisende industriële omstandigheden. Het veelzijdige ontwerp stelt spuiters in staat te spuiten vanuit een drukbron of een zwaartekrachtbeker, en de verwisselbare spuitkoppen maken het mogelijk een breed scala aan coatings te spuiten en met elk nieuw mondstuk resultaten te behalen alsof met een nieuw spuitpistool wordt gewerkt.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Binnendiameter (metrisch) 10,1 mm
Materiaal Composiet
Merken 3M™
Producttype Slangenset
Slangtype Vloeistof
Toepassing lak aanbrengen, lak verspuiten, Primer
Totale lengte (metrisch) 18,2 cm

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M