3M™ Performance Spuitpistool - Kogelklep

  • 3M ID 7100228103
  • UPC 00051131268395,50051131268390

Met de kogelklep kan de spuiter de vloeistofstroom naar het spuitpistool stoppen

Te bevestigen tussen de flexibele slang en de toevoerslang in een configuratie met druktoevoer

Afdichtingen zijn compatibel met zowel coatings op terpentinebasis als coatings op waterbasis

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 849KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Met de kogelklep kan de spuiter de vloeistofstroom naar het spuitpistool stoppen
  • Te bevestigen tussen de flexibele slang en de toevoerslang in een configuratie met druktoevoer
  • Afdichtingen zijn compatibel met zowel coatings op terpentinebasis als coatings op waterbasis
  • Het spuitpistool kan worden verwijderd en de spuitkop kan worden verwisseld wonder de drukbron uit te schakelen

De kogelklep voor het 3M™ Performance Spuitpistool is een accessoire voor 3M™ Performance Spuitpistoolsystemen die zijn geconfigureerd als druktoevoerspuit. De klep geeft de gebruiker van het spuitpistool de mogelijkheid om de lakstroom uit de drukbron (vat of pomp) te stoppen aan het uiteinde van de toevoerslang aan de kant van het spuitpistool. Aanbevolen voor gebruik wanneer de spuiter de drukbron niet eenvoudig kan bereiken. Licht en eenvoudig te gebruiken.

De toevoeging van een kogelklep aan het 3M™ Performance Spuitpistool stelt een spuiter in staat de vloeistofstroom naar het 3M™ Performance Spuitpistool snel te stoppen wanneer het spuitpistool is geconfigureerd als een druktoevoerspuit. Deze klep wordt aanbevolen wanneer de spuiter de drukbron niet eenvoudig kan bereiken (bijvoorbeeld op een ladder of op grote afstand). De lichtgewicht klep is compatibel met zowel coatings op waterbasis als coatings op terpentinebasis. De klep wordt aangesloten op de flexibele slang aan het onderste uiteinde van de handgreep van het spuitpistool. De klep is voorzien van een mannelijke en een vrouwelijke schroefdraadfitting. De kwartslaggreep loopt parallel met de slang uitgelijnd als deze geopend is, en haaks als deze gesloten is. Voor gebruik met het 3M™ Performance Spuitpistool, een innovatieve oplossing ontworpen met de industriële spuiter in gedachten. Het spuitpistool, gemaakt van een schokbestendig composiet, is een van de lichtste in de industrie, maar toch duurzaam genoeg voor veeleisende industriële omstandigheden. Het veelzijdige ontwerp stelt spuiters in staat te spuiten vanuit een drukbron of een zwaartekrachtbeker, en de verwisselbare spuitkoppen maken het mogelijk een volledig scala aan coatings te spuiten en met elk nieuw mondstuk resultaten te behalen alsof met een nieuw spuitpistool wordt gewerkt.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Bedrijfsdruk (metrisch) 9,997 bar
Diameter van mondstuk (metrisch) 33 mm
Luchtverbruik (metrisch) 368,12 L/min
Materiaal Aluminium
Merken 3M™
Producttype Klep
Toepassing Coating Applicatie, Coating spuiten, lak aanbrengen, lak verspuiten

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M