3M™ Performance Spuitpistool - Kogelklep

Onderdeelnummer 268393M ID 7100228103
 • Met de kogelklep kan de spuiter de vloeistofstroom naar het spuitpistool stoppen
 • Te bevestigen tussen de flexibele slang en de toevoerslang in een configuratie met druktoevoer
 • Afdichtingen zijn compatibel met zowel coatings op terpentinebasis als coatings op waterbasis
 • Het spuitpistool kan worden verwijderd en de spuitkop kan worden verwisseld wonder de drukbron uit te schakelen
 Meer...
Alle details tonen
Details

De kogelklep voor het 3M™ Performance Spuitpistool is een accessoire voor 3M™ Performance Spuitpistoolsystemen die zijn geconfigureerd als druktoevoerspuit. De klep geeft de gebruiker van het spuitpistool de mogelijkheid om de lakstroom uit de drukbron (vat of pomp) te stoppen aan het uiteinde van de toevoerslang aan de kant van het spuitpistool. Aanbevolen voor gebruik wanneer de spuiter de drukbron niet eenvoudig kan bereiken. Licht en eenvoudig te gebruiken.

De toevoeging van een kogelklep aan het 3M™ Performance Spuitpistool stelt een spuiter in staat de vloeistofstroom naar het 3M™ Performance Spuitpistool snel te stoppen wanneer het spuitpistool is geconfigureerd als een druktoevoerspuit. Deze klep wordt aanbevolen wanneer de spuiter de drukbron niet eenvoudig kan bereiken (bijvoorbeeld op een ladder of op grote afstand). De lichtgewicht klep is compatibel met zowel coatings op waterbasis als coatings op terpentinebasis. De klep wordt aangesloten op de flexibele slang aan het onderste uiteinde van de handgreep van het spuitpistool. De klep is voorzien van een mannelijke en een vrouwelijke schroefdraadfitting. De kwartslaggreep loopt parallel met de slang uitgelijnd als deze geopend is, en haaks als deze gesloten is. Voor gebruik met het 3M™ Performance Spuitpistool, een innovatieve oplossing ontworpen met de industriële spuiter in gedachten. Het spuitpistool, gemaakt van een schokbestendig composiet, is een van de lichtste in de industrie, maar toch duurzaam genoeg voor veeleisende industriële omstandigheden. Het veelzijdige ontwerp stelt spuiters in staat te spuiten vanuit een drukbron of een zwaartekrachtbeker, en de verwisselbare spuitkoppen maken het mogelijk een volledig scala aan coatings te spuiten en met elk nieuw mondstuk resultaten te behalen alsof met een nieuw spuitpistool wordt gewerkt.

 • Met de kogelklep kan de spuiter de vloeistofstroom naar het spuitpistool stoppen
 • Te bevestigen tussen de flexibele slang en de toevoerslang in een configuratie met druktoevoer
 • Afdichtingen zijn compatibel met zowel coatings op terpentinebasis als coatings op waterbasis
 • Het spuitpistool kan worden verwijderd en de spuitkop kan worden verwisseld wonder de drukbron uit te schakelen
Specificaties
Division
AutomotiveAftermarketDiv
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Producttype
Klep
Toepassing
Coating Applicatie, Coating spuiten, lak aanbrengen, lak verspuiten
Verpakkingseenheid
4
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.