3M™ Motoraangedreven ademhalingssysteem PF-600E+-serie

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Duurzaam en economisch motoraangedreven ademhalingssysteem

Compatibel met de 3M™ DT-serie filters en specifieke 3M™ Versaflo™ hoofdkappen

De automatische bewakingsfunctie controleert of het apparaat werkt zoals ontworpen, waarschuwt de gebruiker voor een bijna lege accu en compenseert veranderingen in de filterweerstand (dat wil zeggen: wanneer het filter volloopt met deeltjes)

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Duurzaam en economisch motoraangedreven ademhalingssysteem
  • Compatibel met de 3M™ DT-serie filters en specifieke 3M™ Versaflo™ hoofdkappen
  • De automatische bewakingsfunctie controleert of het apparaat werkt zoals ontworpen, waarschuwt de gebruiker voor een bijna lege accu en compenseert veranderingen in de filterweerstand (dat wil zeggen: wanneer het filter volloopt met deeltjes)
  • Duurzaam ontwerp geschikt voor reiniging onder de douche of waterstralen
  • Geïntegreerde accu en eenvoudige knopfunctie

Het 3M™ Motoraangedreven ademhalingssysteem PF-600E+-serie is een duurzaam motoraangedreven ademhalingssysteem voor heavy-duty omgevingen tegen een betaalbare prijs.

Gebruik het 3M™ Motoraangedreven ademhalingssysteem PF-600E+-serie als een duurzaam, economisch motoraangedreven ademhalingssysteem. De PF-600-serie beschikt over een automatische bewakingsfunctie die controleert of het apparaat werkt zoals ontworpen, waarschuwt de gebruiker voor een bijna lege accu en compenseert veranderingen in de filterweerstand (dat wil zeggen: wanneer het filter volloopt met deeltjes). Deze serie is ontworpen om compatibel te zijn met 3M™ Versaflo™ S-serie hoofdkappen S-655, S-657, S-757 & S-855E met losse pasvorm; 3M™ Versaflo™ M-200-, M-300- en M-400-serie helmen, FH-51 Helm in kap; nauwsluitende 3M™ FF-300 en 3M™ FF-600 Volgelaatsmaskers en de 3M™ DT-serie filters. De motorunit heeft een IP65-rating met filters en reinigingspluggen in de filter- en slangpoorten, waardoor deze geschikt is voor reiniging onder de douche of waterstralen. De geïntegreerde accu is veilig in het omhulsel van de motorunit ingebouwd en is hierin ook oplaadbaar.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Bevestigingstype Riembevestiging
Batterijtype Lithiumion met standaardcapaciteit - oplaadbaar
Hoofdbedekkingstype Geen hoofdkap meegeleverd
Producttype PAPR-kit, Motoraangedreven unit
Beschermingstype Deeltjes, Damp, Gas, Ademhalingsbescherming

Gerelateerde Producten