1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Maskeertapes en papieren tapes
 5. Maskeertapes
 6. Scotch® Fine Line-tape voor hoge temperaturen 4737TL

Scotch® Fine Line-tape voor hoge temperaturen 4737TL

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Zorgt voor een schone laklijn en uitstekende kleurscheiding bij lakprocessen bij hoge temperaturen

Biedt optimale vervormbaarheid voor vloeiende vormen en verzonken objecten

Maakt gebruik van een drukgevoelige lijm van natuurlijk rubber die zich betrouwbaar aan de oppervlaktecontouren hecht

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Zorgt voor een schone laklijn en uitstekende kleurscheiding bij lakprocessen bij hoge temperaturen
 • Biedt optimale vervormbaarheid voor vloeiende vormen en verzonken objecten
 • Maakt gebruik van een drukgevoelige lijm van natuurlijk rubber die zich betrouwbaar aan de oppervlaktecontouren hecht
 • Levert optimale prestaties bij temperaturen tot 149 °C gedurende maximaal 30 minuten

Scotch® Fine line-tape voor hoge temperaturen 4737TL is een vervormbare tape die wordt gebruikt om scherpe laklijnen en kleurscheiding voor rondingen en rechte lijnen te krijgen. Deze is bewezen succesvol bij laktoepassingen bij hoge temperaturen die een vervormbare tape vereisen.

Een vormbare tape voor scherpe laklijnen
Scotch® Fine line-tape voor hoge temperaturen 4737TL is voorzien van een drukgevoelige lijm van natuurlijk rubber die betrouwbaar hecht aan oppervlaktecontouren. De gladde achterkant van vinyl biedt vervormbaarheid, om te kunnen werken met complexe vormen en gebogen oppervlakken. Dankzij de speciaal ontwikkelde achterkant laat deze tape niet los rond hoeken of van verlaagde oppervlakken. Deze tape kan netjes worden verwijderd na bakcycli waarbij de temperatuur gedurende 30 minuten 149 ºC bereikt.

Houdt stand onder hittebelasting en kan netjes worden verwijderd
Scotch® Fine Line-tape voor hoge temperaturen 4737TL heeft een hittebestendige achterkant van vinyl die gemakkelijk uit één stuk kan worden verwijderd om productietijd te besparen. De combinatie van vinylrug en rubberlijm werkt bij moderne bakcycli op hoge temperatuur tot 149 °C gedurende 30 minuten voor een sterke hechtkracht en de tape is daarna schoon te verwijderen met minimale lijmresten. De tape is uitsluitend ontworpen voor binnengebruik en is niet geschikt voor buitengebruik.

Bereik een scherpe kleurscheiding met 3M vervormbare en fine line-tapes
3M is een erkend pionier en toonaangevend ontwerper op het gebied van industriële tapes, lijmen en meer, en heeft een collectie vervormbare en fine line-tapes ontwikkeld die geschikt is voor de meest kritische lakmaskering. Deze tapes bevatten toonaangevende technologie in hun vermogen om te zorgen voor scherpe laklijnen en afzonderlijke kleuren, terwijl het doorlekken van de lak en het loslaten van de randen wordt voorkomen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.