1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Polyester labelmateriaal 7871

3M™ Polyester labelmateriaal 7871

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

De lijm kan zich permanent hechten aan kunststoffen met een hoge of lage oppervlakte-energie (HSE/LSE), getextureerde en gebogen oppervlakken, poedercoatings en licht geoliede metalen

Dikke lijmlaag zorgt voor sterkere hechting aan getextureerde oppervlakken

De facestock is voorzien van een toplaag voor thermotransferprinten

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • De lijm kan zich permanent hechten aan kunststoffen met een hoge of lage oppervlakte-energie (HSE/LSE), getextureerde en gebogen oppervlakken, poedercoatings en licht geoliede metalen
 • Dikke lijmlaag zorgt voor sterkere hechting aan getextureerde oppervlakken
 • De facestock is voorzien van een toplaag voor thermotransferprinten
 • UL-vermelding omvat goedkeuring voor gebruik op gepoedercoate oppervlakken

3M™ Films & Liners labelmaterialen omvatten een volledige selectie van facestocks, liners en secundaire liners voor samenstellingen naar wens die voldoen aan specifieke labelvereisten. Facestocks met toplaag omvatten polyester, acetaat, polyolefine en halfstijve vinyl, en sommige zijn verkrijgbaar met vooraf aangebrachte 3M-lijm. Kraft- en folieliners zijn verkrijgbaar met en zonder release-coating aan één of twee zijden.

3M™ Polyester labelmateriaal 7871EC is een 50 μm, glanzend wit polyester labelmateriaal ontworpen voor thermotransferprinten. Dit product maakt gebruik van 3M™ Lijm 350E, die is ontwikkeld voor uitstekende hechting op de meeste kunststoffen met hoge en lage oppervlakte-energie, metalen, gelakte metalen en poedercoatings. De facestock is voorzien van een toplaag voor thermotransferprinten. Voor optimale duurzaamheid worden harslinten aanbevolen. De toplaag zorgt ook voor verbeterde inkthechting voor traditionele drukpersmethoden. De polyester facestock biedt duurzaamheid in veeleisende omgevingen. De 350E is de meest universele lijm voor labelmateriaal van 3M en biedt een uitstekende hechting, zelfs op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, in combinatie met uitstekende temperatuur- en chemische bestendigheid. De 43 micron lijmlaag hecht ook goed aan getextureerde oppervlakken. De dubbelzijdige verdichte pergamijn-liner zorgt voor consistent stansen en verbetert het afrollen. Het is door UL en cUL erkend (bestandsnummer MH18072).

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen