1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Polyester Label Materiaal 7871EC

3M™ Polyester Label Materiaal 7871EC

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

De gebruikte topcoat is perfect voor Thermal Transfer bedrukking. Resin linten geven het beste resultaat voor langdurige toepassingen. De topcoat is ook perfect vanwege de zeer goede inkt hechting voor gebruik met traditionele druk technieken.

Bestand tegen temperatuur en chemicaliën

Polyester labelmateriaal biedt duurzaamheid in zware omstandigheden

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • De gebruikte topcoat is perfect voor Thermal Transfer bedrukking. Resin linten geven het beste resultaat voor langdurige toepassingen. De topcoat is ook perfect vanwege de zeer goede inkt hechting voor gebruik met traditionele druk technieken
 • Bestand tegen temperatuur en chemicaliën
 • Polyester labelmateriaal biedt duurzaamheid in zware omstandigheden
 • UL erkend en CSA geaccepteerd

3M™ Polyester Label Materiaal is een 0,05 mm glanzend wit polyester labelmateriaal ontwikkeld voor Thermal Transfer printer toepassingen

Gebruik voor thermisch transfer printen met uitstekende hechting op kunststoffen, metalen, geverfde metalen en poedercoatings op hoge en lage oppervlakte energie. Ons etiket is bedekt met een toplaag voor verbeterde inktverankering met traditionele vormen van persbedrukking en het buitenmateriaal heeft een laaggewicht van 46 micron voor hechting op gestructureerde oppervlakken. De 65 g / m2 dubbelwandige verdichte glazen voering zorgt voor een consistente stansvorm en verbetert het gemak van doseren. De 350E labelstock-lijm werkt op substraten met een lage oppervlakte-energie, met temperatuur- en chemische bestendigheid in ruwe omgevingen. Harslinten worden aanbevolen voor optimale duurzaamheid. Dit labelmateriaal is UL en cUL erkend "