1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Films en platen
  4. Reflecterende transferfolies
  5. 3M™ Scotchlite™ reflecterend materiaal 8787, 914.4 mm x 50 m, 1 rol/doos

3M™ Scotchlite™ reflecterend materiaal 8787, 914.4 mm x 50 m, 1 rol/doos

  • 3M-productnummer 8787
  • 3M ID 7000055767
  • UPC 00051131885998

De reflecterende transferfolie vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht, en door de fluorescerende eigenschappen is het materiaal ´s nachts, en in de ochtend- en avondschemering zeer goed zichtbaar.

Zorgt voor goede zichtbaarheid overdag en ´s nachts

Kan thuis in de wasmachine worden gewassen op 60 °C

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • De reflecterende transferfolie vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht, en door de fluorescerende eigenschappen is het materiaal ´s nachts, en in de ochtend- en avondschemering zeer goed zichtbaar
  • Zorgt voor goede zichtbaarheid overdag en ´s nachts
  • Kan thuis in de wasmachine worden gewassen op 60 °C

3M™ Scotchlite™ Citroengele reflecterende transferfolie 8787 met hoge reflectiewaarden voor materialen met gecombineerde eigenschappen en een goede bestendigheid tegen chemische stoffen voor zwaarder belaste high-visibility kleding, zoals werk- en bedrijfskleding, vrijetijdskleding en accessoires.

De 3M™ Scotchlite™ Citroengele reflecterende transferfolie 8787 op zwaarder belaste high-visibility kleding, zoals werk- en bedrijfskleding, vrijetijdskleding en accessoires, vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht. Het materiaal licht wit op wanneer er licht op valt, ook wanneer de drager langs de kant van de weg staat. Het bestaat uit blootliggende retroreflecterende glasbolletjes gelijmd op een polymeerlaag met een speciale hechtlaag. De transferfolie voldoet aan de vereisten van ISO 20471 en verbetert met zijn hoge reflectiewaarden de zichtbaarheid van mensen. De waarden overschrijden zelfs de minimale reflectiewaarden voor materialen met gecombineerde eigenschappen. Bovendien is het materiaal goed bestand tegen slijtage en chemische stoffen. De reflecterende transferfolie wordt in een dunne laag aangebracht en wordt aldus permanent aan de kleding gelijmd zonder deze extra te verzwaren. Daardoor biedt het een beter draagcomfort en is het ook geschikt voor kleding met membranen. Een ander voordeel: de folie is verkrijgbaar in verschillende breedten en kan worden aangepast door conversie. Dat betekent dat er eenvoudig verschillende individuele ontwerpen op kunnen worden geprint. Tegelijkertijd zijn de retroreflecterende eigenschappen niet afhankelijk van het weefsel van de kleding en zorgen ze, ook nat, voor een goede impact. Dat betekent dat een goede zichtbaarheid is gegarandeerd bij vele invalshoeken, ook bij slechte weersomstandigheden Tegelijk geeft de gepatenteerde glasbolletjestechnologie van 3M het materiaal een zeer textiel uiterlijk, waardoor de stof flexibel en licht is en een hoog draagcomfort biedt. Het merk 3M™ Scotchlite™ is bekend om zijn hoge kwaliteit. 3M is een wereldwijd toonaangevende leverancier van reflecterende materialen en biedt uitgebreide expertise en een breed scala aan veiligheidsoplossingen. Daarbij levert dit multi-technologische bedrijf diverse beproefde diensten zoals klantondersteuning bij ontwerpontwikkeling en identificatie van gekwalificeerde partners.

Typische Eigenschappen