1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Films en platen
 4. Reflecterende transferfolies
 5. 3M™ Scotchlite™ Reflecterende transferfolie 8725N, zilver, 1068 mm x 500 m

3M™ Scotchlite™ Reflecterende transferfolie 8725N, zilver, 1068 mm x 500 m

 • 3M-productnummer 8725N
 • 3M ID 7100066225
 • UPC 00051141566078

De reflecterende transferfolie zorgt voor een betere zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht

Kan goed thuis in de wasmachine worden gewassen op maximaal 60°C

Kan worden gebruikt op tere stoffen die alleen chemisch kunnen worden gereinigd

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • De reflecterende transferfolie zorgt voor een betere zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht
 • Kan goed thuis in de wasmachine worden gewassen op maximaal 60°C
 • Kan worden gebruikt op tere stoffen die alleen chemisch kunnen worden gereinigd
 • OEKO-TEX-gecertificeerd

3M™ Scotchlite™ Zilver reflecterende transferfolie 8725N met hoge reflectiewaarden en een hoog draagcomfort voor zwaarder belaste high-visibility kleding, zoals werk- en bedrijfskleding, vrijetijdskleding en accessoires.

De 3M™ Scotchlite™ Zilver reflecterende transferfolie 8725N op zwaarder belaste high-visibility kleding, zoals werk- en bedrijfskleding, vrijetijdskleding en accessoires, vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht. Het materiaal licht wit op wanneer er licht op valt, ook wanneer de drager langs de kant van de weg staat. Het bestaat uit blootliggende retroreflecterende glasbolletjes gelijmd op een duurzame polymeerlaag met een coating van een door warmte geactiveerd kleefmiddel. De reflecterende transferfolie van 3M voldoet aan de vereisten van ISO 20471. Het overschrijdt ruimschoots de minimale reflectiewaarden die voor het hoogste prestatieniveau vereist zijn, en biedt daarmee een aanzienlijk betere zichtbaarheid. De folie biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor high-visibility kleding en werkkleding die extra duurzaam moet zijn en thuis wordt gewassen. De reflecterende transferfolie 8725N kan eenvoudig thuis in de wasmachine worden gewassen op maximaal 60°C (50 wasbeurten conform ISO 20471, afhankelijk van het substraat). De folie kan ook chemisch worden gereinigd (30 wasbeurten conform ISO 3175, afhankelijk van het substraat). Het materiaal zelf kan worden gebruikt op tere stoffen. Bij grovere stoffen kan de gebruiker zelf de onderhoudsprocedure bepalen. Een ander voordeel: het materiaal wordt in een dunne laag aangebracht en wordt aldus permanent aan de kleding gelijmd zonder deze extra te verzwaren. Dat betekent dat het draagcomfort groter is. De folie is verkrijgbaar in twee verschillende breedten en er kan op worden geprint. Dat betekent dat verschillende ontwerpen eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd. Bovendien zijn de retroreflecterende eigenschappen van het materiaal niet afhankelijk van het weefsel van de kleding en zorgen ze, ook nat, voor een goede impact. Dat betekent dat een goede zichtbaarheid is gegarandeerd bij vele invalshoeken, ook bij slechte weersomstandigheden Dankzij de gepatenteerde glasbolletjestechnologie van 3M heeft het materiaal een zeer textiel uiterlijk, waardoor de stof flexibel en licht is en een hoog draagcomfort biedt. Daardoor voelt het materiaal zacht aan en is het uitstekend om te dragen. Een pluspunt wat betreft veiligheid: het materiaal is OEKO-TEX-gecertificeerd en bevat geen huidirriterende stoffen. Het merk 3M™ Scotchlite™ is bekend om zijn hoge kwaliteit. 3M is een wereldwijd toonaangevende leverancier van reflecterende materialen en biedt uitgebreide expertise en een breed scala aan veiligheidsoplossingen. Daarbij levert dit multi-technologische bedrijf diverse beproefde diensten zoals klantondersteuning bij ontwerpontwikkeling en identificatie van gekwalificeerde partners.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M