1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Films en platen
 4. Reflecterende transferfolies
 5. 3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde reflecterende transferfolie 5637, geel-zilver-geel, 50.8 mm x 100 m

3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde reflecterende transferfolie 5637, geel-zilver-geel, 50.8 mm x 100 m

 • 3M-productnummer 5637
 • 3M ID 7100091470
 • UPC 00051131272095

De reflecterende transferfolie vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht, en door de fluorescerende eigenschappen is het materiaal ´s nachts, en in de ochtend- en avondschemering zeer goed zichtbaar.

Beter draagcomfort door segmentatie

Kan worden gebruikt voor brandveilige beschermende kleding conform EN 469.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • De reflecterende transferfolie vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht, en door de fluorescerende eigenschappen is het materiaal ´s nachts, en in de ochtend- en avondschemering zeer goed zichtbaar
 • Beter draagcomfort door segmentatie
 • Kan worden gebruikt voor brandveilige beschermende kleding conform EN 469
 • De reflectiewaarden van de zilver strip voldoen aan de vereisten van ISO 20471 en de reflectiewaarden van de gele strip voldoen aan de vereisten voor zichtbaarheid overdag van ISO 20471

De 3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde geel-zilver-gele reflecterende transferfolie 5637 met een uitstekend design voor veiligheidskleding, zoals brandweerkleding en brandwerende werkkleding, waarvoor een hoge mate van zichtbaarheid ´s avonds en overdag vereist is.

De 3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde geel-zilver-gele reflecterende transferfolie 5637 is ontwikkeld voor veiligheidskleding, zoals brandweerkleding en brandwerende werkkleding, waarvoor een hoge mate van zichtbaarheid ´s avonds en overdag vereist is. Het retroreflecterende deel van de strip licht wit op wanneer er licht op valt, ook wanneer de drager langs de kant van de weg staat. Het product wordt gekenmerkt door een hoge mate van hittebestendigheid en een uitstekende duurzaamheid tijdens gebruik. De reflectiewaarden van de zilver strip voldoet aan de vereisten van ISO 20471. Bovendien zorgt de gele strip ervoor dat de drager overdag goed opvalt. Samen verbeteren ze de zichtbaarheid van mensen ´s avonds en overdag. De vlamvertragende eigenschappen van de kleding voldoen aan de prestatie-eisen voor beschermende kleding voor brandbestrijding van EN 469. De folie biedt een goede productkwaliteit voor vuur- en brandveilige beschermende kleding die thuis wordt gewassen. De gesegmenteerde reflecterende transferfolie is zeer slijtvast en duurzaam, en kan eenvoudig thuis in de wasmachine worden gewassen op 60°C (30 wasbeurten conform ISO 20471). De reflecterende transferfolie wordt in een dunne laag aangebracht en wordt aldus permanent aan de kleding gelijmd zonder deze extra te verzwaren. Daardoor biedt het een beter draagcomfort en is het ook geschikt voor kleding met membranen. De reflecterende strip is opvallend en zorgt aldus voor een hoge mate van herkenning. De strip is verkrijgbaar in twee breedten. Een ander voordeel: de segmentatie verbetert het comfort en het ademend vermogen. Bovendien zijn de retroreflecterende eigenschappen van het materiaal niet afhankelijk van het weefsel van de kleding en zorgen ze, ook nat, voor een goede impact. Dat betekent dat een goede zichtbaarheid is gegarandeerd bij vele invalshoeken, ook bij slechte weersomstandigheden Dankzij de gepatenteerde glasbolletjestechnologie van 3M heeft het materiaal een zeer textiel uiterlijk, waardoor de stof flexibel en licht is en een hoog draagcomfort biedt. Het merk 3M™ Scotchlite™ is bekend om zijn hoge kwaliteit. 3M is een wereldwijd toonaangevende leverancier van reflecterende materialen en biedt uitgebreide expertise en een breed scala aan veiligheidsoplossingen. Daarbij levert dit multi-technologische bedrijf diverse beproefde diensten zoals klantondersteuning bij ontwerpontwikkeling en identificatie van gekwalificeerde partners.

Typische Eigenschappen