1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Films en platen
 4. Afwerking van bouwkundige objecten
 5. Oppervlakafwerking
 6. 3M™ DI-NOC™ Interieur Folie FW-233 EX, Fine Wood, 1.22 m x 50 m

3M™ DI-NOC™ Interieur Folie FW-233 EX, Fine Wood, 1.22 m x 50 m

 • 3M-productnummer FW-233
 • 3M ID 7100095372
 • UPC 54549395440950,04549395440955

Esthetiek: DI-NOC™ Architectural Finishes creeërt op realistische wijze de effecten van natuurlijke materialen , met een onvoorstelbare gelijkenis. DI-NOC™ levert de look & feel die u wilt, tegen een gunstige prijs.

Restyle en hergebruik – Snel en eenvoudig aan te brengen, met een minimale kans op fouten en afval, om zo bestaande materialen weer een nieuwe uitstraling te geven.

Eenvoudige applicatie: 3M Comply™ Adhesive Technology laat lucht ontsnappen door dunne luchtkanaaltjes in de lijmlaag voor een snelle applicatie, vrij van luchtbubbels. De kleefkracht op bijna elke ondergrond blijft optimaal!

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Esthetiek: DI-NOC™ Architectural Finishes creeërt op realistische wijze de effecten van natuurlijke materialen , met een onvoorstelbare gelijkenis. DI-NOC™ levert de look & feel die u wilt, tegen een gunstige prijs
 • Restyle en hergebruik – Snel en eenvoudig aan te brengen, met een minimale kans op fouten en afval, om zo bestaande materialen weer een nieuwe uitstraling te geven
 • Eenvoudige applicatie: 3M Comply™ Adhesive Technology laat lucht ontsnappen door dunne luchtkanaaltjes in de lijmlaag voor een snelle applicatie, vrij van luchtbubbels. De kleefkracht op bijna elke ondergrond blijft optimaal!

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes worden gebruikt door designers en architecten in de hele wereld als decoratief materiaal. Deze afwerking geeft u bijna ongelimiteerde creatieve vrijheid, terwijl de optie om het ter plekke in elke situatie aan te brengen een kosten-efficiënte renovatie mogelijk maakt. De 'Fine Wood' familie bevat patronen in een houtnerf uiterlijk en en structuur wat zeer sterk op origineel hout lijkt.

Gerelateerde producten

Aanbrengoppervlak Vlak
Afdrukbaar Klanttest en -goedkeuring
Digitaal snijdbaar Klanttest en -goedkeuring
Eigenschappen Exterieur
Foliedikte (metrisch) 220 micron
Houtkleur Middelgroot
Houtsoort Walnoot
Interieur/exterieur Exterieur
Kleur Lijm Transparant
Lijmlaag Controltac/Comply Comply™
Lijn Weerbestendige buitenfolies
Maximale toepassingstemperatuur (Celcius) 38 ℃
Merken DI-NOC™
Minimale toepassingstemperatuur (Celcius) 12 ℃
Patroonnaam Fine Wood
Patroonschaal Middelgroot
Prestatieniveau Premium
Productcode FW-233EX
Productkleur Wit, Neutraal, Bruin
Slijtageweerstand 3000 Taber Cycles
20 of 26