1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Labels
  4. Labelmaterialen
  5. Label op rol
  6. 3M™ Thermal Transfer Printable Label Materiaal 7876EC, Helder, 1500 mm breed config rol

3M™ Thermal Transfer Printable Label Materiaal 7876EC, Helder, 1500 mm breed config rol

  • 3M ID 7100104683

Goede temperatuurbestendigheid van -55 tot 300°C

Uitstekende lijm voor hoogenergetische toepassingen.

Excellente keuze voor extreme weersomstandigheden. UL erkend en CSA aanvaard.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Goede temperatuurbestendigheid van -55 tot 300°C
  • Uitstekende lijm voor hoogenergetische toepassingen
  • Excellente keuze voor extreme weersomstandigheden. UL erkend en CSA aanvaard
  • Bedrukbaar met een thermal transfer printer

3M™ Polyester Label Materiaal is een 0,05 mm glanzend wit polyester labelmateriaal ontwikkeld voor Thermal Transfer printer toepassingen

Gebruik voor thermische overdrachtstoepassingen waarbij een uitstekende weerstand tegen de hoogste aanbrengtemperaturen vereist is, 3M™ Hoge Temperatuur Resistent Label Materiaal GHTR. Ons GHTR-labelmateriaal is zeer duurzaam, met een film op acrylbasis die vormvast is en bestand is tegen weersinvloeden, UV-licht en veel oplosmiddelen. Het matwitte oppervlaktemateriaal biedt een zeer goed contrast, waardoor een hoge eerste leesbaarheid mogelijk is - zelfs bij barcodes met hoge dichtheid. Het kan het soldeer-reflow-proces op printplaten overleven en bestand zijn tegen temperaturen tot 300 ° C. Het lagere gewicht van de kleeflaag en de dubbelzijdige gesiliconiseerde voering maakt een uitstekende conversie en verdeling mogelijk terwijl uitstekende hechtingseigenschappen behouden blijven. Aanbevolen voor de productie van afgedrukte labels voor thermische overdrachtstoepassingen. Het is UL-erkend en CSA geaccepteerd. "