1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Valbeveiliging
 5. Valblokken
 6. Horizontale systemen
 7. 3M™ DBI-SALA® EZ-Line™ intrekbaar horizontaal reddingslijnkabelsysteem 7605061, 18,3 m

3M™ DBI-SALA® EZ-Line™ intrekbaar horizontaal reddingslijnkabelsysteem 7605061, 18,3 m

 • 3M-productnummer 7605061
 • 3M ID 70007488128

Ingebouwde lier voor snel en gemakkelijk opzetten, gebruiken en ontmantelen

Ingebouwde voorspannings- en impact-indicators voor eenvoudige installatie en inspectie

Pas de lengte aan in willekeurige stappen tot 18,25 m

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Ingebouwde lier voor snel en gemakkelijk opzetten, gebruiken en ontmantelen
 • Ingebouwde voorspannings- en impact-indicators voor eenvoudige installatie en inspectie
 • Pas de lengte aan in willekeurige stappen tot 18,25 m
 • Zeer licht van gewicht

DBI-SALA® EZ-line™ is een tijdelijk horizontaal reddingslijnsysteem.

De 3M™ DBI SALA® EZ Line™ is een gebruiksvriendelijk en snel te installeren/verwijderen tijdelijk horizontaal reddingslijnsysteem. Dankzij het innovatieve, zelfintrekbare ontwerp van de EZ Line kan de gebruiker binnen enkele seconden snel en efficiënt een willekeurige lengte van het systeem opzetten en dat net zo snel ontmantelen. De hele levenslijn wordt ingetrokken in een gemakkelijk te dragen etui waardoor grote en volumineuze kabelspoelen die moeilijk op te zetten, te verplaatsen en op te bergen zijn, niet meer nodig zijn. Bovendien is de EZ Line lichter dan traditionele systemen, wat gebruiksgemak en een grotere tevredenheid onder gebruikers oplevert. U kunt altijd vertrouwen op onze horizontale veiligheidssystemen voor mobiliteit en valbeveiliging bij het werken op hoogte. Het is van cruciaal belang dat u een systeem kiest dat nauwkeurig is ontwikkeld en zorgvuldig is getest om aan de regelgeving te voldoen. Deze systemen worden gebruikt om werknemers te beschermen die in het horizontale vlak werken en die mogelijk geen ononderbroken toegang hebben tot geschikte ankerpunten.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.