1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Schuimtapes
 5. Universele schuimtapes
 6. Scotch-Fix™ Interior montagetape MR-4496G-1915-F, 19 mm x 1,5 m, 1 rol/verpakking

Scotch-Fix™ Interior montagetape MR-4496G-1915-F, 19 mm x 1,5 m, 1 rol/verpakking

 • 3M ID 7100263304
 • UPC 05902658098635

Heeft een draagvermogen tot 7 kg, 1 kg/22 cm

Ideaal voor gelakte oppervlakken

Boren behoort tot het verleden

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Heeft een draagvermogen tot 7 kg, 1 kg/22 cm
 • Ideaal voor gelakte oppervlakken
 • Boren behoort tot het verleden
 • bestand tegen temperaturen van 0 °C tot 40 °C
 • Ontworpen voor: gelakte gipsplaten, behandeld hout, metaal, acrylaat, tegels en glas
 • Uitsluitend bedoeld voor binnengebruik
 • Geen gereedschap nodig
 • Aanbrenginstructies 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C

Scotch-Fix™ Interior montagetape. Met een draagvermogen tot 7 kg is deze schuimtape geschikt voor binnengebruik en is ideaal voor gebruik op gelakte gipsplaten, behandeld hout, metaal, acrylaat, tegels en glas.

Scotch-Fix™ Interior dubbelzijdig montagetape is ideaal voor gelakte oppervlakken en maakt het voor u mogelijk om uw ruimte(s) snel en gemakkelijk mooier te maken en te organiseren. Of u nu een muur als in een galerie creëert of de agenda voor het hele gezin wilt bevestigen, deze permanente dubbelzijdige schuimtape heeft een draagvermogen tot 7 kg en levert dankzij de premium 3M™ industriële lijm, elke keer de meest krachtige hechting. Uw klus is binnen 60 seconden geklaard en kan worden bewonderd - geen spijkers of hamers vereist. Geef uw creativiteit de vrijheid met de krachtige lijm van Scotch-Fix™ Interior dubbelzijdige montagetape. Aanbrenginstructies: 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C.

Voorgestelde toepassingen
 • Reparatie of bevestiging van bijv. keukenrolhouder, schoolborden, sleutelhanger, bureauhouders

Specificaties