1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Schuimtapes
 5. Universele schuimtapes
 6. Scotch-Fix™ Mirror montagetape 4496W-1950-P 19 mm x 5 m, 1 rol/verpakking

Scotch-Fix™ Mirror montagetape 4496W-1950-P 19 mm x 5 m, 1 rol/verpakking

 • 3M ID 7100263202
 • UPC 04046719732302

Heeft een draagvermogen tot 5 kg, 1 kg/15 cm

Ideaal voor het bevestigen van spiegels en andere voorwerpen in vochtige omgevingen

Boren behoort tot het verleden, in vochtige omstandigheden

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Heeft een draagvermogen tot 5 kg, 1 kg/15 cm
 • Ideaal voor het bevestigen van spiegels en andere voorwerpen in vochtige omgevingen
 • Boren behoort tot het verleden, in vochtige omstandigheden
 • bestand tegen temperaturen van 0 °C tot 70 °C
 • Ontworpen voor: spiegels, keramiek, tegels, behandeld hout, metaal, glas en geverfde muren
 • Bedoeld voor binnengebruik in een vochtige omgeving
 • Geen gereedschap nodig
 • Aanbrenginstructies 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C

Scotch-Fix™ Mirror montagetape. Met een draagvermogen tot 5 kg is deze schuimtape geschikt voor binnengebruik in vochtige omgevingen en is ideaal voor gebruik op spiegels, keramiek, tegels, behandeld hout, metaal, glas en geverfde muren.

Scotch® Mirror dubbelzijdige montagetape is ideaal voor het permanent bevestigen van spiegels en andere items in vochtige binnenruimtes. Dit vervormbare, dubbelzijdige schuimtape biedt een snelle, permanente hechting op oppervlakken in binnenruimtes, inclusief op geverfde muren, metaal, tegels, keramiek en de meeste kunststoffen. De sterke hechting heeft een draagvermogen tot 5 kg, geheel zonder spijkers of hamer, dankzij de premium 3M™ industriële lijm. Deze tape is bestand tegen luchtvochtigheid, ideaal voor het discreet bevestigen van spiegels (inclusief randloze spiegeltegels voorzien van een metaalachtige achterkant) en andere voorwerpen in vochtige binnenruimtes, zoals badkamers en keukens. Aanbrenginstructies: 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C.

Voorgestelde toepassingen
 • Het bevestigen van bijv. spiegels, spiegeltegels en accessoires in badkamers en keukens

Specificaties