1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Schuimtapes
 5. Universele schuimtapes
 6. Scotch-Fix™ Extreme Exterior montagetape PT1100-1915-MR, 19 mm x 1,5 m, 1 rol/verpakking

Scotch-Fix™ Extreme Exterior montagetape PT1100-1915-MR, 19 mm x 1,5 m, 1 rol/verpakking

 • 3M ID 7100272682
 • UPC 05902658098697

Heeft een draagvermogen tot 10 kg, 1 kg/15 cm

Maximale kracht - Het sterkste tape biedt een superieure, vervormbare, permanente hechting

100% lijm, 3M™ geavanceerde technologie

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Heeft een draagvermogen tot 10 kg, 1 kg/15 cm
 • Maximale kracht - Het sterkste tape biedt een superieure, vervormbare, permanente hechting
 • 100% lijm, 3M™ geavanceerde technologie
 • Weerbestendig en bestand tegen temperaturen van -40°C tot 90 °C
 • Ontworpen voor: gelakte gipsplaat, gelakt/behandeld hout, metaal, acrylaat, gladde stenen en gelakt beton
 • Bedoeld voor extreem buitengebruik
 • Geen gereedschap nodig
 • Aanbrenginstructies 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C

Scotch-Fix™ Extreme Exterior montagetape met 3M™ geavanceerde technologie. Met een draagvermogen tot 10 kg is deze superieure, vervormbare permanente tape bestemd voor extreem buitengebruik. Het is ideaal voor gebruik op gelakte gipsplaten, gelakt/behandeld hout, metaal, acrylaat, gladde stenen en gelakt beton.

Voor de meest complexe klussen in de buitenruimte kiest u voor de krachtigste hechting, Scotch-Fix™ Extreme Exterior dubbelzijdig montagetape met 3M™ geavanceerde technologie. Voorzien van een krachtige, permanente lijm, weet deze dubbelzijdige tape de zwaartekracht te weerstaan, met een draagvermogen tot 10 kg. Het is weerbestendig en heeft een langdurige hechting, voor buitengebruik. Ongeacht of u een postbus bij uw nieuwe huis wilt bevestigen of een muurstellage in uw garage, Scotch-Fix™ Extreme Exterior dubbelzijdig montagetape klaart de klus snel, gemakkelijk en zonder gereedschap. Aanbrenginstructies: 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C.

Voorgestelde toepassingen
 • Het repareren of bevestigen van bijv. bloempotten, kapstokken, plinten

Specificaties