1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Schuimtapes
 5. Universele schuimtapes
 6. Scotch-Fix™ Montagetape voor sierlijsten 914140-1020SBT-P, 10 mm x 2 m, 4 rollen/verpakking

Scotch-Fix™ Montagetape voor sierlijsten 914140-1020SBT-P, 10 mm x 2 m, 4 rollen/verpakking

 • 3M ID 7100263852
 • UPC 03104739141403

Heeft een draagvermogen tot 2 kg

Ideaal voor het bevestigen van elk type decoratieve plint of kabelgoot op de meeste oppervlakken in de binnenruimte

Boren behoort tot het verleden

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Heeft een draagvermogen tot 2 kg
 • Ideaal voor het bevestigen van elk type decoratieve plint of kabelgoot op de meeste oppervlakken in de binnenruimte
 • Boren behoort tot het verleden
 • Het smalle 10 mm brede tape is perfect geschikt voor het bevestigen van kabelgoten
 • Ontworpen voor: gladde en geverfde oppervlakken, kunststof (geen PE/PP)
 • Bedoeld voor binnengebruik
 • Geen gereedschap nodig
 • Aanbrenginstructies 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C

Scotch-Fix™ Montagetape voor sierlijsten is een krachtige montagetape met een breedte van 10 mm, gemaakt voor zgn. kabelgoten en plinten. Met een draagvermogen tot 2 kg is deze vervormbare tape ideaal voor het bevestigen van kabelgoten op gladde en geverfde oppervlakken, kunststof (geen PE/PP).

Voor een permanente bevestiging van elk type decoratieve plint of kabelgoot op de meeste oppervlakken in de binnenruimte met Scotch-Fix™ montagetape, extra krachtig voor sierlijsten. Dit specifieke vervormbare, dubbelzijdige schuimtape in 10 mm formaat biedt een snelle, permanente hechting voor een betrouwbare en veilige bevestiging van sierlijsten. Zonder spijkers, schroeven of lijm, kan deze tape u helpen om een strakke look heel eenvoudig te realiseren. Aanbrenginstructies: 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor de bevestiging van bijv. kabelgoten of decoratieve plinten, decoratieve led-verlichting

Specificaties