1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Filmschijven
 6. 3M™ Hookit™ Film Schuurschijf 375L, Ø 150 mm, 15 gaten, P1200

3M™ Hookit™ Film Schuurschijf 375L, Ø 150 mm, 15 gaten, P1200

 • 3M-productnummer 375L
 • 3M ID 7000045414
 • UPC 00051125867054

Aluminium oxide schuurmateriaal zorgt voor een snelle verspaning

3M™ Hookit™ schijven kunnen snel verwisseld en herbruikt worden

De film-rug is bestand tegen kanten en randen en scheurt niet snel.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 424KB)
Productvorm Schijf
Totale diameter (metrisch) 150 mm
Korrel P1200
Bevestigingswijze Klittenband
Schuurmateriaal Aluminiumoxide

Details

Hoogtepunten
 • Aluminium oxide schuurmateriaal zorgt voor een snelle verspaning
 • 3M™ Hookit™ schijven kunnen snel verwisseld en herbruikt worden
 • De film-rug is bestand tegen kanten en randen en scheurt niet snel
 • Voorzien van Fre-Cut anti-volloopcoating
 • Excellent op gevormde ondergronden

3M™ Hookit™ Film Schuurschijf 357L levert uitstekende weerstand tegen scheuren en belooft een constante finish op een verscheidenheid van ondergronden. De 375L Film Disc is een uitstekende keuze om een uniforme finish te bereiken. Geschikt voor gebruik op metaal, hout, composieten of verf.

Voor een consistente, uniforme finish op tal van ondergronden bij een breed scala van toepassingen gebruikt u de 3M™ Hookit™ Filmschijf 375L. Onze schijven zijn leverbaar in verschillende groftes voor verschillende toepassingen, van grof schuren tot zeer fijne finish. Ze zijn bedoeld voor gebruik met een excentrische schuurmachine en een 3M Hookit Steunschijf*. Onze duurzame en flexibele schijven zijn gemaakt van premiumkwaliteit aluminiumoxide, dat een hoge snijsnelheid biedt en waardoor de schijven langer meegaan. Ze bieden de benodigde scheurbestendigheid bij gebruik van hoge groftes in metaalbewerkingstoepassingen voor massaproductie, vooral wanneer er zorgen zijn over randslijtage. Industriële professionals geven de voorkeur aan aluminiumoxide wegens zijn snelle snede en zijn lange levensduur. Het is een sterk, duurzaam schuurmateriaal dat zelf breekt tijdens gebruik zodat er steeds nieuwe snijrandjes verschijnen voor een consistente, scherpe snede. Traditionele natuurlijke schuurmaterialen worden sneller bot. Door de hoge snijsnelheid, hardheid en sterkte van aluminiumoxide is het een populaire optie voor slijp-, schuur- en finishingtoepassingen. Het is geschikt voor gebruik op tal van materialen in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Gebruik voor een superieure houtfinish onze 375L Filmschijf met een medium grofte. Deze schijven voegen zich goed naar de contouren en afgeronde randen van moeilijke werkoppervlakten en leveren een superieure finish. Dankzij de antivolloopcoating en de open strooiing raakt de schijf niet snel verstopt en neemt de standtijd van het schuurmateriaal toe. Voor finishen voor en na het schilderen biedt onze 375L Filmschijf met een fijne grofte de veelzijdigheid die u nodig hebt voor een prachtige uniforme finish op kunststof en technologieën waarbij een blanke laklaag over de lak wordt aangebracht zoals vaak in de transportsector. Onze schijven met klittenband zijn ideaal voor werkplaatsen waar zelfklevende schijven vervuild kunnen raken door stof, vuil of rondvliegende deeltjes. Gebruik ze in toepassingen waarin een 3M™ Stikit™ Schijf misschien te agressief is, voor een fijnere finish dan mogelijk is met zelfklevende schijven. U kunt ze handig en stevig bevestigen aan een klittenband steunschijf* op een excentrische schuurmachine, u kunt ze goed en makkelijk verwijderen en herhaaldelijk hergebruiken gedurende de hele levensduur. Combineer onze Hookit schijven voor optimale prestaties met een 3M Hookit Schuurpad. Ze hebben een uitstekende scheurbestendigheid en bieden een zeer uniforme finish en consistente resultaten bij elk gebruik. Ze zijn een uitstekende keuze voor verf, elektrostatische verfprocessen, primers, gelcoats, glas, acryl en solid surface-materiaal, houtdeklagen en elke andere toepassing die om een perfecte finish vraagt. *Wordt apart verkocht

Voorgestelde toepassingen
 • Gebruik voor tal van materialen in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen
 • Gebruik met een excentrische schuurmachine en een 3M™ Hookit™ Steunschijf (wordt apart verkocht)

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.