1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Snelwisselschijven
 6. Scotch-Brite™ Blend & Finish schijf BF-DR, paars, 50 mm, A MED

Scotch-Brite™ Blend & Finish schijf BF-DR, paars, 50 mm, A MED

Onderdeelnummer 641903M ID 7000046260UPC 00048011641904
 • Flexibel en comfortabel verwijderen van lasverkleuring, roest en bramen
 • Aluminiumoxide mineralen in medium grofte werken efficiënt op las verkleuring, kleine bramen en roest
 • De vezels passen zich aan op onregelmatige oppervlakken voor een uniform resultaat
 • Open-web constructie is bestand tegen vollopen en verhitting, voor een consistente finish.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
TR
Grofte
Middelgroot
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Maximumsnelheid
18000 rpm
Productvorm
Schijf
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide
Sectoren
Aeronautica, Industrie algemeen, Metaalbewerking, Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, Transport en zwaar materieel
Subsectoren
Metaalproductie
Totale diameter (metrisch)
50,8 mm
Verpakkingseenheid
200
Details
 • Flexibel en comfortabel verwijderen van lasverkleuring, roest en bramen
 • Aluminiumoxide mineralen in medium grofte werken efficiënt op las verkleuring, kleine bramen en roest
 • De vezels passen zich aan op onregelmatige oppervlakken voor een uniform resultaat
 • Open-web constructie is bestand tegen vollopen en verhitting, voor een consistente finish.
 • Superieure duurzaamheid en snijkracht geven de schijf lange standtijd
 • Dankzij de veilige schroefdraadbevestiging kunnen schijven snel en eenvoudig worden verwisseld

Scotch-Brite™ Roloc™ Blend and Finish Schijf BF-DR voor het agressief verwijderen van las verkleuring en het verfijnen van oppervlaktes, licht ontbramen en roest verwijderen. Het Roloc systeem biedt veilige bevestiging en eenvoudige schijf veranderingen voor meer efficiëntie in de werkplaats.

Gebruik de Scotch-Brite™ Roloc™ HS Blend and Finish Schijf in plaats van staalborstelwielen of krabbers om op moeilijk te bereiken plekken te komen voor een blended, braamvrije, consistente, lakvriendelijke finish. Onze schijven werken agressief bij lasverkleuring en verfijnen van lasnaden, licht ontbramen en verwijderen van roest, en laten een consistent zijdeglanzend resultaat achter op het werkstuk. De Roloc-snelwisselbevestigingsknop bevestigt de schijven stevig en zorgt voor een gemakkelijke schijfwissel voor meer efficiëntie in de werkplaats. De zeer sterke schijven met open web combineren vervormbaarheid met superieure duurzaamheid en de snelle snijwerking van grof aluminiumoxide, voor een snelle actie en consistente finish. Ze zijn ideaal voor gebruik in plaats van staalborstels of schrapers, voor het bereiken van krappe plekken. Het schijfmateriaal heeft geen invloed op de geometrie van het onderdeel en de schijven zijn bestand tegen vollopen en tegen langdurig gebruik. Ze kunnen helpen om de schuurkosten te verlagen en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. Aluminiumoxide biedt een lange levensduur en superieure snijsnelheid. Het is een sterk, duurzaam schuurmateriaal. Het is in gebruik een sterk, duurzaam schuurmateriaal dat voortdurend zelf afbreekt zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan, in tegenstelling tot traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik. Het is een goede keuze bij slijptoepassingen, voor een snelle snijsnelheid, hardheid, sterkte en een lage warmte-retentie. Aluminiumoxide is geschikt voor tal van ondergronden bij zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. 3M™ Roloc Producten maken snel, gemakkelijk licht werk van het wisselen van schijven tussen stappen op draagbare gereedschappen. Roloc TR Snelwisselschijven zijn kleinere schijven met een plastic schroefdraadknop of schroef die gemakkelijk en snel op een 3M Roloc TR Steunschijf* kan worden geschroefd, zodat gebruikers de schijven gemakkelijk kunnen verwisselen met een eenvoudige draaibeweging. 3M Roloc-schijven zijn ook verkrijgbaar met een TSM metalen knop. Het 3M Roloc-systeem voorziet in een stevige bevestiging, zelfs bij heavy-duty toepassingen. Met het brede assortiment 3M Roloc-schijven kunt u voor een andere toepassing in slechts enkele seconden van schijf wisselen. *Afzonderlijk te koop

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.