1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Handschuurmaterialen
 5. Handblokken
 6. Scotch-Brite™ Pre-Cut Clean & Finish Voorgeperforeerde Handvel op Rol CF-SR, groen, 150 mm x 115 mm, A VFN

Scotch-Brite™ Pre-Cut Clean & Finish Voorgeperforeerde Handvel op Rol CF-SR, groen, 150 mm x 115 mm, A VFN

Onderdeelnummer 610923M ID 71001824633M Artikelnummer CF-SR
 • Superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier, en andere non-woven producten voor het reinigen of finishen.
 • Zorgt voor een goede finish om primer, metaal en solide oppervlakken te schuren.
 • Geschikt voor hout, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber, of composieten
 • Herbruikbare pad is bestand tegen scheuren, splinteren
 Meer...
Alle details tonen

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details
 • Superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier, en andere non-woven producten voor het reinigen of finishen.
 • Zorgt voor een goede finish om primer, metaal en solide oppervlakken te schuren.
 • Geschikt voor hout, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber, of composieten
 • Herbruikbare pad is bestand tegen scheuren, splinteren
 • Kan gevouwen worden voor eenvoudiger gebruik

3M™ Scotch-Brite™ Clean & Finish Pre-cut Handpads CF-SR die vooraf gesneden op een rol zijn aangebracht, combineren flexibiliteit met doeltreffende werking en nauwkeurige handcontrole, waardoor telkens opnieuw lastige reinigingstaken tot een goed einde worden gebracht of fijne finishsresultaten worden geboekt. Aluminiumoxideschuurmateriaal met heel fijne grofte snijdt snel en fijn en levert een gladde finish op.

Gebruik Scotch-Brite™ Handpad voorgesneden op een rol voor een groot aantal taken en uiteenlopende materialen. Onze handpads worden als rol geleverd. Voor het gemak is de rol op regelmatige intervallen voorgesneden. De pads zorgen voor fijne finishingresultaten na elk gebruik. Ze zijn een goed alternatief voor staalwol, draadborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor moeilijke reinigings- of finishingtaken. De pads bieden een combinatie van flexibiliteit met een effectieve snijwerking en nauwkeurig gebruik met de hand. In tegenstelling tot staalwol rafelen en roesten ze niet tijdens of na het gebruiken en ze laten ook geen fijne metaalsplinters achter. De handpads zijn geschikt voor reinigen, finishen, granuleren, wegwerken van kleine onvolkomenheden en verwijderen van pluisjes. Ons zeer fijne schuurmateriaal op basis van aluminiumoxide snijdt snel en fijn en laat een glad oppervlak achter met een uitstekende finish. Het non-woven, open webmateriaal is bestand tegen vollopen en kan droog, met water of met oplosmiddelen worden gebruikt. Na gebruik kan het worden uitgespoeld voor hergebruik. De pads kunnen handmatig met een schuurblok worden gebruikt voor een uniforme finish. Voor grotere oppervlakken kunnen ze op een vlakschuurmachine worden gebruikt. Onze Scotch-Brite™ industriële schuurproducten zijn unieke producten voor oppervlaktebewerking waarbij het schuurmateriaal is verwerkt in non-woven nylon of andere synthetische vezels. Door de combinatie van schuurmateriaal in vezels ontstaat een schuursysteem dat tijdens de hele levensduur van het product consistente resultaten levert. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de vezels minder snel verstopt raken. De handpads kunnen worden gevouwen, gestapeld of opgerold voor effectief reinigen of conditioneren van vlakke, onregelmatige of gevormde oppervlakken.