3M™ Thermal Transfer Printable Label Materiaal 3929, Zilver, 152 mm x 508 m

  • Artikelnummer 3929152
  • 3M ID 7000116134
  • UPC 05900422030928

Retroreflecterende facestock

Ontworpen om te gebruiken met langeafstandscanners

Waaiervouwen wordt niet aanbevolen, rol-op-rol is het continue printproces dat de voorkeur heeft

Bekijk meer details
Totale breedte (metrisch) 152 mm
Productkleur Zilver
Drukmethode Thermische transfer

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Retroreflecterende facestock
  • Ontworpen om te gebruiken met langeafstandscanners
  • Waaiervouwen wordt niet aanbevolen, rol-op-rol is het continue printproces dat de voorkeur heeft
  • Specifieke barcodeverificaties en aanbevelingen voor scanapparatuur kunnen worden verkregen bij de vele leveranciers in de markt

3M™ Labelmateriaal 3929, thermotransfer printbare retroreflecterende film met 3M™ Lijm 200 op een papieren liner met kleicoating, is ontworpen voor op lange afstand scannen van streepjescodes. Wanneer met streepjescodes bedrukt, verlengt de retroreflecterende facestock de maximale en minimale scanafstand van langeafstandscanners. OPMERKING: 3M kan bij dit materiaal geen maximale scanafstand specificeren vanwege de verschillen tussen langeafstandscanners.

Ontworpen voor gebruik met langeafstandscanners van Symbol Technologies, PSC en Hand Held Products. De maximale en minimale scanafstand van deze scanners zal toenemen door dit materiaal te gebruiken. Het bereik waarop een streepjescode kan worden gescand, hangt af van de breedte van de streepjescode; dat wil zeggen, een streepjescode van 75 mil. scant op een grotere afstand dan een streepjescode van 50 mil. Scanners die niet zijn ontworpen om te scannen op grote afstanden, kunnen mogelijk geen streepjescodes scannen die op dit product zijn afgedrukt. Specifieke streepjescodeverificaties en aanbevelingen voor scanapparaten kunnen worden verkregen bij de vele leveranciers in de markt. Waaiervouwen wordt niet aanbevolen, rol-op-rol is het continue printproces dat de voorkeur heeft.

Typische Eigenschappen