1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurbanden
 5. Linnen schuurbanden
 6. 3M™ Trizact™ Schuurband 363FC, A0065, Variabele Specificaties

3M™ Trizact™ Schuurband 363FC, A0065, Variabele Specificaties

3M ID 7100070054
 • Trizact™ schuurmateriaal gaat tot wel vijf keer langer mee dan conventionele schuurmaterialen.
 • Watervaste YF-gewicht polyesterrug voor afspoelbare band en minder vollopen van het schuurmineraal
 • In hars gebonden schuurmineraal voor betere bestendigheid tegen thermische en chemische invloeden
 • Consistentere finish en maatvoering van onderdelen
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Gewicht schutlaag
Gewichtsklasse YF
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Materiaal schutlaag
Doek
Micron-gradatie
A65
Productvorm
Band
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide
Details
 • Trizact™ schuurmateriaal gaat tot wel vijf keer langer mee dan conventionele schuurmaterialen.
 • Watervaste YF-gewicht polyesterrug voor afspoelbare band en minder vollopen van het schuurmineraal
 • In hars gebonden schuurmineraal voor betere bestendigheid tegen thermische en chemische invloeden
 • Consistentere finish en maatvoering van onderdelen

3M™ Trizact™ schuurband 363FC heeft een slijpmiddel op basis van aluminiumoxide op een YF-gewicht polyesterrug. Onze 363FC banden zijn verkrijgbaar in groftes van A300 tot A35.

Gebruik 3M™ Trizact™ schuurband 363FC voor het nat slijpen, finishen en polijsten van onderdelen van koolstofstaal, roestvrij staal, nikkellegeringen, zirkonium en titanium in centerloze of vlakke finishprocessen. Onze schuurbanden zijn verkrijgbaar in groftes van A300 tot A35. Het slijpmiddel is in hars gelijmd voor extra bestendigheid tegen thermische en chemische invloeden tijdens het schuren. De hechting is uitzonderlijk sterk en daarmee bij uitstek geschikt voor nauwkeurig werk op zowel harde als zachte oppervlakken. De driedimensionale, hexagonale structuur met een korrel van aluminiumoxide zorgt voor een snellere slijpwerking. Dankzij de watervaste YF-gewicht polyesterrug is het mogelijk om delen van het werkstuk en de band tijdens het slijpen af te spoelen om te voorkomen dat stof en deeltjes zich ophopen in het schuurmineraal van het schuurmateriaal. Deze banden gaan tot wel vijf keer zo lang mee als andere banden en leveren een nauwkeurige finish waardoor minder afwerkstappen nodig zijn en minder schuurmaterialen in verschillende groftes verbruikt worden. De driedimensionale structuren die gelijkmatig over het hele oppervlak van het 3M Trizact schuurmateriaal zijn verspreid, zorgen voor consistente prestaties en minimaliseren de verschillen tussen onderdelen.

Aanbevolen applicaties

 • Voor het nat slijpen, finishen en polijsten van onderdelen van koolstofstaal, roestvrij staal, nikkellegeringen, zirkonium en titanium in centerloze of vlakke finishprocessen
Documentatie
Related Product Slot
Gerelateerde artikelen
Gerelateerde producten
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.