1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Snelwisselschijven
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Clean and Strip Schijf XT-DR Pro, 50,8 mm, S XCRS

Scotch-Brite™ Roloc™ Clean and Strip Schijf XT-DR Pro, 50,8 mm, S XCRS

Onderdeelnummer 518873M ID 7100175521UPC 00638060215388
 • Verwijdert snel roest, verf, walshuid en coatings van metaal
 • Hoogwaardige vezels zijn bestand tegen afbrokkelen en presteren goed op de randen
 • Hoge mate van vervormbaarheid staat garant voor een groter contactoppervlak en een snellere materiaalafname
 • Slijpmiddel op basis van siliciumcarbide zorgt voor een intensieve snijwerking met een fijne finish
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
TR
Grofte
Extra grof
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Maximumsnelheid
18000 rpm
Productkleur
Paars
Productvorm
Schijf
Schuurmateriaal
siliciumcarbide
Sectoren
Aeronautica, Autobranche, Bouw & constructie, Autoschadeherstel, Ontwerp & bouw, Zware industrie, Productie, Vaartuigen, Metaalbewerking, Mijnbouw, Olie & Gas, Spoor, Transport en vervoer
Subsectoren
Aeronautica, Bouw & constructie, Autoschadeherstel, Zware industrie, Infrastructuur, Vaartuigen, Metaalbewerking, Olie & Gas, Spoor
Totale diameter (metrisch)
50,8 mm
Verpakkingseenheid
60
Details
 • Verwijdert snel roest, verf, walshuid en coatings van metaal
 • Hoogwaardige vezels zijn bestand tegen afbrokkelen en presteren goed op de randen
 • Hoge mate van vervormbaarheid staat garant voor een groter contactoppervlak en een snellere materiaalafname
 • Slijpmiddel op basis van siliciumcarbide zorgt voor een intensieve snijwerking met een fijne finish
 • Bestand tegen vollopen voor een consistente snijwerking
 • Werken met hoge snelheid, zorgen voor weinig vibratie en minder vonken
 • Door het Roloc™ bevestigingssysteem kunt u eenvoudig schijven vervangen
 • Te gebruiken met Roloc™ steunschijf (wordt apart verkocht)

U kunt beschikken over meer vervormbaarheid zonder concessies te doen aan de sterkte bij het voorbereiden van metalen oppervlakken of het verwijderen van roest en lak met Scotch-Brite™ Roloc™ Clean & Strip XT Pro Schijf. Onze schijven zijn voorzien van een combinatie van vernieuwde vezeldraden, hars en een schuurmineraal op basis van siliciumcarbide die zo een dik, open web vormen. De elastische aard van de vezels betekent dat deze schijven de contouren van het werkstuk met grotere precisie kunnen volgen om zo een groter contactoppervlak te bereiken voor een snellere materiaalafname. Ze passen zich aan lasnaden aan, zodat deze kunnen worden geschuurd zonder te worden verwijderd en ze laten u werken in lastig te bereiken plekken zonder de onderlaag te beschadigen. Siliciumcarbide snijdt intensiever en zorgt zo voor een fijne finish. Ongewenste bramen, vuiltjes en verontreinigingen worden effectief verwijderd terwijl tegelijk de geometrie van het werkstuk behouden blijft, zodat er minder extra werk nodig is en de productiviteit toeneemt. Bovendien kan het slijpsel via gaten in het web ontsnappen, zodat het schuurmateriaal minder snel verstopt raakt. De versterkende hars van de schijf wordt door het gebruik geleidelijk afgebroken zodat nieuwe vezels en superscherp schuurmateriaal op basis van siliciumcarbide vrijkomt, waardoor tijdens de levensduur van de schijf een consistente snijwerking gewaarborgd blijft. De hoogwaardige vezels zijn bestand tegen afbrokkelen en presteren goed op de randen. Deze schijven zorgen ook voor weinig vibratie en minder vonken, werken met hoge snelheid en beschikken over een lange levensduur.

Scotch-Brite™ Roloc™ Clean & Strip XT Pro Schijf bevat een schuurmineraal op basis van siliciumcarbide dat is opgenomen in een open nylon webstructuur. Onze schijven verwijderen roest, verf, walshuid, coatings en kleefmiddelen van oppervlakken op een effectieve wijze zonder het basismateriaal ingrijpend te veranderen.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.