1. Alle 3M-producten
4 Resultaten 
4 Resultaten 
3M Pakketcontrole

In elk pakket of set, elke keer.

 • Pakketcontrole

  Producten voor pakketcontrole verifiëren of sterilisatiemiddel het gebied is binnengedrongen waar de chemische indicator (CI) binnenin de verpakking werd geplaatst. Deze chemische indicatoren van Type 4, 5 of 6 (zoals gedefinieerd door ISO 11140-1:2014) zijn ontworpen om te reageren op twee of meer van de kritieke variabelen die nodig zijn voor een geslaagde sterilisatie. Voor stoomsterilisatie zijn de kritieke variabelen tijd, temperatuur en de aanwezigheid van stoom.

  Alleen Integrerende indicatoren van Type 5 meten alle drie kritieke variabelen en correleren met een biologische indicator in drie tijd/temperatuurrelaties bij ideale omstandigheden voor stoomsterilisatie. Het is een beste praktijk om een chemische indicator van Type 4, 5 of 6 in elke verpakking te gebruiken als pakketcontrole.


 • Plaatsing van interne chemische indicatoren

  Een interne chemische indicator zoals de 3M™ Comply™ SteriGage™ Chemische integrator moet in elke verpakking in het gebied (of de gebieden) worden geplaatst die het moeilijkst te bereiken zijn voor sterilisatiemiddel. Zorg ervoor dat u steeds de gebruiksinstructies leest en begrepen heeft (voor de chemische indicator, het hulpmiddel en/of de container).

  Raadpleeg de poster voor plaatsing van de chemische indicator voor aanbevelingen (PDF, 1203,6 KB).


 • 3M™ Comply™ SteriGage™ Chemische integrators

  Gebruiksvriendelijk en makkelijk te interpreteren: de Comply™ SteriGage™ chemische indicatoren voor stoom beschikken over een 'moving front' om makkelijk resultaten te accepteren of te weigeren. Er is ook een versie met een extender beschikbaar voor snelle en handige hantering van binnenverpakkingen. Deze Integrerende indicator van Type 5 correleert met een biologische indicator in drie tijd/temperatuurrelaties bij ideale omstandigheden voor stoomsterilisatie.

  Lees meer over 3M™ Comply™ SteriGage™ Chemische integrators (PDF, 614 KB)


Laat zien 1-4 van 4 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk