1. Alle 3M-producten
32 Resultaten 
De eerste keuze voor het snel schoonmaken en opruimen na lekkages

De eerste keuze voor het snel schoonmaken en opruimen na lekkages

Veiliger en sneller lekkagebeheer tegen een lagere kost.

32 Resultaten 

Absorptiemiddelen

 • Absorptiemiddelen kunnen op diverse wijzen zorgen voor een compleet lekkagebeheer, van eenvoudig lekken en druppen van niet-agressieve vloeistoffen tot het schoonmaken na grotere ongelukken.

  3M heeft een groot assortiment aan indstriële absorptiemiddelen, chemische absorptiemidelen, olieabsorptiemiddelen en absorptiekits die aan al uw behoeftes voldoen.


Productcatalogus

 • De olieabsorptiemiddelen zijn een innovatief assortiment van hoogabsorberende, hydrophobe (waterafstotende) kwaliteitsproducten. Ze zullen niet desintegreren of zinken, zelfs niet wanneer ze met olie verzadigd zijn, en ze zijn heel gemakkelijk weg te gooien.

  Bekijk Producten

 • Chemische absorptiemiddelen zijn gemaakt van inerte, synthetische vezels die hoofdzakelijk bestaan uit polypropyleen. Vederlicht en stofvrij hebben ze een hoog absorptievermogen die de hoeveelheid afval tot een minimum beperkt.

  Bekijk Producten


 • Industriële absorptiemiddelen zijn ideaal om lekken en druppls van niet-agressieve vloeistoffen en oliën snel en efficiënt te absorberen. Vederlicht en snel bruikbaar. Duurzaam en een groot absorptievermogen (tot 25 keer zijn eigen gewicht).

  Bekijk Producten

 • Absorptiekits zijn modern en efficiënt bij het indammen en opruimen van gevaarlijke en chemische vloeistoffen na ongelukken en van lekkages na brandstofleveringen.

  Bekijk Producten


Aanbevolen video's


Laat zien 1-24 van 32 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk