3M Science. Applied to Life.™
7 Resultaten 
Detectiesystemen

Detectiesystemen

Briljant intuïtief

7 Resultaten 
 • 3M Detectiesystemen zijn robuuste, betrouwbare instrumenten en softwaresystemen die arbeids- en omgevingsgerelateerde veiligheidsrisico's opsporen, meten, bewaken, evalueren en melden.

  Veiligheids- en bedrijfshygiënedeskundigen gebruiken 3M™ Detectiesystemen voor dosimetrie en detectie van lawaai, meting van geluidsniveaus, meting van warmtebelasting en bewaking van binnenluchtkwaliteit en omgeving.

 • Om een onderhoudsafspraak te maken voor uw 3M-detectieproducten, belt u met ons Europese servicecentrum op +44 (0) 1928 532 590 of raadpleegt u onze calibratie & service pagina

Productcatalogus

 • Lawaaimeting

  Persoonlijke geluidsdosimeters helpen bedrijfshygiënisten en -veiligheidsexperts om de geluidsbelastingssituatie efficiënt te bewaken en bieden werknemers hulpmiddelen waarmee ze zelf blootstelling aan lawaai onder controle kunnen houden. Er zijn intrinsiek veilige en gegevensregistratiemodellen verkrijgbaar.

 • Warmtebelastingmeters

  Warmtebelastingpreventie begint met de nauwkeurige meting en analyse van warmtebelasting op de werkvloer. De 3M™ QUESTemp° Warmtebelastingmonitoren bieden veiligheidsexperts een duurzaam en gebruiksvriendelijk instrumentarium dat ze nodig hebben om de niveaus van blootstelling aan warmtebelasting te meten en analyseren.

 • Luchtkwaliteitmeters

  De meters uit de 3M™ EVM Serie registreren zowel deeltjes als de luchtkwaliteit binnen één compact instrument. Duurzaam en gebruiksvriendelijk model biedt gelijktijdige bewaking van risico´s op werklocaties

 • Detectiesoftware

  Databeheer hoeft niet moeilijk te zijn! 3M™ Detectiebeheersoftware (DMS, Detection Management Software) vergemakkelijkt het vastleggen, rapporteren, grafisch weergeven en analyseren van gegevens over bedrijfshygiënische en omgevingsgerelateerde veiligheidsrisico's op de werkvloer.


Video's


Bronnen


Aanvullende bronnen

 • Waarom 3M™ Detectieproducten?
  Lawaai is een van de meest voorkomende beroepsmatige gezondheidsrisico's op de werkvloer. Het kan leiden tot blijvend gehoorverlies, verminderde concentratie van de werknemer en beperking van de onderlinge communicatie, met een verhoogd risico op letsel of zelfs overlijden als mogelijk gevolg. Detectie is de eerste stap om te weten te komen waar bescherming nodig kan zijn. 3M levert intuïtieve oplossingen met programma´s voor effectieve bewaking van de bedrijfshygiëne en -veiligheid. Duurzame, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke instrumenten maken rapportage en delen van gegevens eenvoudig. 3M Detectiesystemen levert een compleet programma voor bewaking van de bedrijfshygiëne en -veiligheid. Lees meer over ons programma dat u in 3 stappen naar de juiste gehoorbescherming leidt.

3M Detectieproducten

Onze instrumenten zijn bekend als robuuste, betrouwbare detectieproducten en worden over de hele wereld gebruikt door bedrijfshygiënisten en -veiligheidsexperts. Geluidsmeters meten geluidsniveaus om gehoorverlies te helpen voorkomen. Luchtmeters meten concentraties van deeltjes en gas om gerelateerde ziektes te voorkomen. Warmtebelastingsmeters meten de warmtebelasting op persoonlijk- en werkgebied om gerelateerde ziektes bij werknemers te voorkomen

Laat zien 1-7 van 7 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.