1. Alle 3M-producten

Novec Coatings voor elektronica

 
5 Resultaten 
 • Coatings voor elektronica
 • Novec Coatings voor elektronica
  5 Resultaten 
  Vind een Product 
  • Productserie  

  Novec Coatings voor elektronica

  5 Resultaten 
  • Hand in handschoen die printplaat vasthoudt met een coating van 3M™ Novec™ Coating voor Elektronica met UV-detectie waarop water is gespoten om te laten zien hoe dit wordt afgestoten

   3M™ Novec™ Coatings voor Elektronica

   3M Novec Coatings voor Elektronica bieden bescherming voor uw gevoelige elektronica, zowel binnen als buiten de apparatuur, zonder nadelige gevolgen voor de gezondheid van medewerkers of het milieu. Er is altijd een Novec Coating die geschikt is voor uw toepassing, of u nu op zoek bent naar vocht- en corrosiebescherming voor printplaten en elektronische componenten of easy-clean eigenschappen en vlekbestendigheid. Behaal betere prestaties met Novec oplossingen met een lage viscositeit.


  • Printplaat die is gecoat met 3M™ Novec™ Coating voor Elektronica waardoor waterdruppels worden afgestoten
   Bescherming van apparatuuronderdelen

   Ultradunne Novec Coatings voor Elektronica beschermen onderdelen binnen elektronische apparatuur tegen corrosie en functionaliteitsproblemen door vocht, water, zout en zwavel. Ze zijn eenvoudig aan te brengen, drogen in slechts enkele seconden, kunnen worden aangebracht als spray, door te dippen of met een kwast of spuit en hebben lage totale eigendomskosten.

  • Handen die smartphone met touchscreen vasthouden
   Bescherming van beeldschermen en glas

   Door het scherm en andere glazen of glasachtige oppervlakken van een apparaat effectief te beschermen, blijft elektronica er goed uitzien, goed aanvoelen en goed werken. Novec Coatings voor Elektronica kunnen eenvoudig worden aangebracht. Ze zorgen ervoor dat schermen gemakkelijk kunnen worden gereinigd en beschermd worden tegen vlekken en vegen.


  Informatiebronnen en tools

  Alle informatiebronnen bekijken
  Laat zien 1-5 van 5 Overeenkomende producten
  Vergelijk tot aan drie producten:
  Vergelijk