1. Alle 3M-producten

Novec Technische Vloeistoffen

 
16 Resultaten 
 • Technische Vloeistoffen
 • Novec Technische Vloeistoffen
  16 Resultaten 
  Vind een Product
  • Applicatie categorie  
  • Productserie  
   • + Meer

  Novec Technische Vloeistoffen

  16 Resultaten 
  • Een grote bruine fles met 3M™ Novec™ 7100DL Technische Vloeistoffen en een transparante beker met Novec Vloeistof

   3M™ Novec™ Technische Vloeistoffen

   3M Novec Technische Vloeistoffen zijn veelzijdige, niet-brandbare vloeistoffen die worden gebruikt in uiteenlopende cruciale industriële toepassingen. Deze vloeistoffen hebben uitstekende diëlektrische eigenschappen en verschillende kookpunten. Ze zijn geschikt voor verschillende materialen en bieden een goede thermische stabiliteit.

   Novec Technische Vloeistoffen hebben een laag aardopwarmingsvermogen en tasten de ozonlaag niet aan. Het zijn innovatieve en betrouwbare oplossingen waarmee gebruikers geen concessies hoeven te doen op het gebied van prestaties, veiligheid en duurzaamheid. 


  • Close-up van orthopedische implantaten en onderdelen in een mandje voor dampontvetting boven Novec 73DE Vloeistof
   Solventreiniging en dampontvetting

   Novec Technische Vloeistoffen zijn uitstekende reinigingsmiddelen. Er zijn verschillende producten met een andere reinigingskracht, die geschikt zijn voor uiteenlopende materialen. Door hun specifieke eigenschappen kunnen ze voor veel toepassingen worden gebruikt. Bovendien hebben de producten niet de schadelijke gezondheids- en milieueffecten van trichloorethyleen (TCE), n-propylbromide (nPB) en andere veelgebruikte reinigingsmiddelen.

  • Werknemers in een magazijn met solventen die de voorraad controleren op grote plastic containers met chemicaliën
   Drageroplosmiddelen en smeermiddeldepositie

   Novec Technische Vloeistoffen bieden uitstekende solventeigenschappen voor gebruik in coatings, verdunning, industriële chemische reiniging, smeermiddeldepositie en siliconendepositie.

  • Blauwe vloeistof die van bovenaf in een transparante vloeistof wordt gegoten
   Spuitbusformuleringen

   Het is tegenwoordig mogelijk om hoogwaardige sprays te maken zonder daarbij concessies te doen op het gebied van veiligheid of duurzaamheid. Kies voor Novec Technische Vloeistoffen als solvent voor vrijheid bij aerosolformuleringen. Deze niet-brandbare oplosmiddelen hebben een ruime veiligheidsmarge, tasten de ozonlaag niet aan en hebben een laag aardopwarmingsvermogen. Zo kunt u slimme, veilige en duurzame aerosols maken waarmee u het gewenste resultaat bereikt.

  • Werknemers controleren onderdelen in een cleanroom
   Thermisch beheer

   Warmtebeheer is een belangrijke factor in technologie, of het nu gaat om de productie van halfgeleiderwafels of de werking van essentiële elektronica. Novec Technische Vloeistoffen zijn speciaal ontwikkeld om op een veilige en duurzame manier hoogwaardige koeling te bieden voor halfgeleiders, ruimtevaart, elektronica en andere toepassingen voor warmteoverdracht.

  • Opname met Go Pro camera van dataservers ondergedompeld in Novec Technische Vloeistoffen in toepassing voor dompelkoeling
   Koeling voor dataservers

   De datacenters waarvan moderne bedrijven en onze hele samenleving afhankelijk zijn, genereren gigantische hoeveelheden warmte en verbruiken alleen al om de servers koel te houden veel elektriciteit. Dompelkoeling, waarbij elektronica direct wordt ondergedompeld in een niet-geleidende vloeistof, maakt koeling voor dataservers eenvoudiger, bespaart ruimte en kan tot wel 97% aan energiekosten besparen.

  • Spattend water tegen een blauwe achtergrond
   Dompelkoeling voor vermogenselektronica

   Vermogenselektronica zorgt voor een revolutie in de manier waarop we stroom gebruiken en genereren, in elektrische voertuigen, hogesnelheidstreinen, grondverzetmachines, windmolens, liften en aardoliepompen in de zee. Met geavanceerde dompelkoeling met Novec Elektronische Vloeistoffen kan optimaal gebruik worden gemaakt van deze mogelijkheden.


  Informatiebronnen en tools

  Alle informatiebronnen bekijken
  Laat zien 1-16 van 16 Overeenkomende producten
  Vergelijk tot aan drie producten:
  Vergelijk