Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer

Helpt u om een veiligere werkomgeving te creëren

Over veiligheid op de werkvloer

Natte plekken, uitglijden en valpartijen komen al te vaak voor op de werkplek. Hierdoor wordt niet alleen de veiligheid van uw werknemers, maar ook die van de bezoekers van uw bedrijfsruimte, in gevaar gebracht. Bovendien kunnen zo de productiviteit, de bedrijfsreputatie en zefs de bedrijfsresultaten bedreigd worden.

Wij weten hoe belangrijk de conditie van uw werkvloer is voor de veiligheid van de werkplek. Bij 3M hebben we een portfolio met producten gecreëerd die uw werkvloer veilig, schoon en mooi houden terwijl de kosten laag blijven.
 
Als u op zoek bent naar manieren om uw werkplek veiliger te maken, praat dan eerst met 3M.


Producten

  • 3M™ Nomad™ Matsystemen zijn ontwikkeld om uw medewerkers en klanten, alsmede uw vloeren, te beschermen - bij de entree van een gebouw, bij werkplekken en in vochtige zones.

  • 3M™ Safety-Walk™ Anti-sliptapes bieden een onmisbare grip op gladde ondergronden waar uitglijden en valpartijen een mogelijk gevaar vormen of op plekken waar men bezorgd is over de veiligheid.

  • 3M™ Absorptiemiddelen bieden snelle, flexibele oplossingen voor gedrup, lekken of ongelukken met vloeistoffen op de werkplek – ontwikkeld voor de snelle schoonmaak, het indammen van olie of chemicaliën en voor algemeen onderhoud.